mandag 20. juni 2016

Skuffkake liten langpanne

Hell deigen i en stor bakepapirkledd langpanne (ca 30xcm). Strø over masse sukker og kanel. Del kaken i firkanter. Løft firkantene ut av formen med en stekespade (se tips). For å gjøre det litt enklere har jeg satt sammen en oppskrift som passer til en liten langpanne.


Glasuren strykes på toppen og det klassiske mønsteret er laget ved hjelp av en gaffel. Kaken er saftig og holder seg i flere dager. Trenger du en langpannekake til dugnaden, skoleavslutningen, barneselskapet, eller har du bare lyst på noe godt til kaffen?


Her har vi i samlet gode og saftige varianter av klassiske langpannekaker. Skoleavslutning, fest i barnehagen, dugnad eller bursdag. Langpannekaker er både lettlagde, gode og enkle å dele.


Enklere blir det ikke, her er langpannekaken som alltid funker. Enkel, saftig og god. Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur.


Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen på mindre enn et kvarter. Skulle du være så uheldig å steke den litt for lenge vil den saftige sjokoladekremen på toppen redde deg. Stek kaken midt i ovnen ved 1ºC i ca.


Avkjøl kaken før fyllet smøres på. Ha kremost, melis og sitronsaft i en bolle og visp det sammen til en luftig krem. Hvelv kaken ut av langpannen og fjern bakepapiret. Smelt smøret til glasuren i en liten kjele.


Rør så inn karamellsaus. Bland til slutt i vaniljesukker og melis. Ha deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30xcm). La kaken stå til glasuren har stivnet.


Skuffkake liten langpanne

Innhold og ytringer publisert på denne bloggen er bloggerens personlige ansvar. All bruk av bilder, tekst, lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen. Jeg har nettopp prøvd gulrotkake i langpanne og det gikk ikke særlig bra å ha formen midt i , den hevde seg så stor at toppen ble litt svart. Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Produkter du normalt finner i glassmagasin og lampebutikker.


Eplekake i langpanne er perfekt når man får gjester eller når man vil kose seg litt ekstra. Legg halvparten i fryseren så har du en deilig godbit klar når du får lyst på noe godt. Saftig gulrotkake i langpannekake.


Skuffkake liten langpanne

Det er sesong for blåbær. Prøv vår deilige oppskrift i dag. Den perfekte sjokoladekaken. Se oppskriften her.


Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Smør en liten langpanne eller ildfast form, ca. Bruk en slikkepott til å jevne ut overflaten. Stikk epleskivene ned i røren i et fint mønster.


Fortsett å mette røren med epleskiver til du har brukt opp alle. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca.


Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Sommerlig skuffkake i langpanne med bær. Kle en liten langpanne med bakepapir og ha røren i den.


Dryss blåbær og bringebærene over. En langpanne holder til ca. Til denne eplekaken trenger du en liten langpanne , ca. Forvarm stekeovnen til 2°C. Legg bakepapir i bunnen av en langpanne (ca 30xcm).


Bland inn mel, vaniljesukker, natron og krydder. Hell røren i langpannen og jevn ut overflaten. Hell dette opp i en liten langpanne og strø på kanel og perlesukker.


Jeg bestemte meg for å prøve denne oppskriften din, da jeg har prøvd flere av dine andre oppskrifter og alltid blitt fornøyd. Jeg halverte oppskriften og lagde i en liten langpanne , steketiden måtte jeg fornøvrig nesten fordoble, men kaken ble helt fantastisk, god og saftig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg