torsdag 30. juni 2016

Sand jotun

Er en varm beige tone. En lys mellomtone som oppleves som lun og varm. En av våre mest solgte farger. Denne beigetonen oppleves som litt grålig beigetone. Se matchende farger her.


Sans er en gulaktig beige tone.

Blek Sand – en lekker og populær grå-beige tone! Beigefarger holder stand – og det er ikke uten grunn! Beige toner skaper ganske enkelt et lunt og godt bakteppe for ditt interiør, og gir rom det er godt å oppholde seg i. Saken er sist oppdatert okt. Lune klassiske beigetoner.


Lys Antikk – en svak, varmbeige tone. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. En gråaktig beige tone. En dempet brunbeige tone.

Denne er mer beige enn grå, men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning. Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. En pastelldrøm av en blågrønn tone.


Perfekt støvet og diskret. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Middle East, India and Africa. Høyt elsket, – med god grunn!


En lun, brun favoritt hos mange. Marrakesh kan skape spenning i et lyst beige interiør, og den skape eleganse på et kjedelig soverom. Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun.


Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver. Det kaller vi Jotuns Fargetrygghet. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg