onsdag 8. juni 2016

Hvordan bruke parfyme mann

Rask levering og dagers returrett. Opptjen BonusCash på over 7brands! Stort utvalg av parfymer , sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Finn din favorittduft hos Luxplus.


Gode tilbud på parfymer hos oss.

Alltid fri frakt til noen av våre 2butikker, eller ved kjøp på over 500kr. Som medlem skjemmer vi deg bort med masse gode fordeler. Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Trygg og sikker netthandel. Bruk av parfyme for menn er en vitenskap.


I motsetning til det raske sprutet etter etterspenningen må parfyme for menn nøye påføres viktige områder av kroppen. Dette vil maksimere duftens intensitet og holde den tilstede på huden i flere timer. Lær riktig måte å bruke og bruke parfyme for menn.

Det kan gjerne være den samme duften, men da bør du skaffe deg en lett variant til hverdagene, og en mer intens duft, gjerne en eau de parfum, til kvelden. Fortsatt usikker på hvordan du skal bruke parfyme ? De fleste av oss bruker parfyme hver dag. Men vet du egentlig hvordan du skal påføre parfyme , og hvilke klassiske dufttabber du bør unngå?


Den beste måten handler om hvordan du ønsker å bære din duft. Søker parfyme for menn er en vitenskap. Ofte er det ikke bare nybegynnere, men også for erfarne menn ikke vet hvordan å bruke parfyme.


Analysere de viktigste feil: For mye parfyme. Hvis andre viker unna fra deg, som et Spøkelse, i stedet for 1-zilch du gjorde det to ganger. Ofte omtalt som den beste parfymen for menn. Aventus har en unik og elegant duft med noter av tre og røket ananas. Parfymen er velbalansert og langvarig.


Her er en 6-trinns guide til hvordan du velger riktig parfyme , om det er til hverdag, festligheter eller noe romantisk. Gå inn i en butikk! Uansett hvor detaljert og godt beskrevet en parfyme er på nettet eller pakken må du lukte på produktet før du kan bestemme deg. Jeg er mann selv og har aldri likt å bruke parfyme.


Jeg bruker selvsagt deodorant (under armene, ikke spray), slik at det kanskje er bittelitt duft, men viktigst av alt, det lukter i alle fall ikke dårlig av meg.

Men det er disse dameparfymene en sprayer på seg jeg aldri har vært helt komfortabel. Eau de toilette hvor og hvordan ( mann ) Nyeste. Hvor mange sprut kommer jo ann på parfymen og hvor sterkt du vil lukte. Du kan kun bruke opp til smilefjes. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå!


Hun sier at spesielt menn har en tendens til å overdrive parfymebruken. Menn er ofte verstinger. De har som regel en større redsel for at duften skal bli borte. Her finner du en liten guide for hvordan du bruker parfymen din best mulig.


Hvordan bruker du parfymen din? Sørg for å spraye parfymen på de rette stedene, og unngå å bruke for mye. Når du bruker duften din, spray den på brystet, mageregionen, på innsiden av armer. Når noen parfymer er valgt, er det anbefalt at prøver av parfymen blir så brukt på kroppen.


Det er best å bruke bare en av hver prøve per dag. Dette er for å teste hvordan parfyme for menn kombinerer med din personlige duft og kroppens kjemi. Det er mulig for den samme duft å lukte forskjellig på forskjellige personer på grunn av dette. Andre foretrekker nøytrale deodoranter uten lukt og bruker parfyme til å tilsette en god duft. Her er det flere valgmuligheter, og hva du er ute etter kan variere etter de begivenheter uken din inneholder.


Pris Det er alltid greit å vite sånn ca. Påføres ren og tørr hud. La tørke noen minutter før du tar på klær. Herredufter finnes i. Eau de Parfum har en relativt høy konsentrasjon av. PARFYME : Enten du er mann eller kvinne, det kan være vanskelig å holde tunga rett i munnen når du kjøper duft til andre.


Foto: Shutterstock – Forskjellen er ganske enkelt konsentrasjonen av parfymeolje i de to, og eau de toilette inneholder mye mer vann enn eau de parfume, forteller hun til danske BT.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg