mandag 13. juni 2016

Klump under forhuden

Skjenner en klump under forhuden får ikke trekt forhuden helt bak så kan ikke se den. Men klarer å trekke forhuden litt bak og da ser jeg på den plassen er jeg litt rød helt til venstre av penishodet. Va er denne klumper og hvorfor er jeg rød har ikke hatt sex eller noe sånt. En klump under forhuden kan være flere ting, men det er nesten aldri noe farlig.


Klump under forhuden , lurer på hva dette er. Kan en gjøre noe annet enn å kontakte lege om en vil utvide forhuden ?

Heldigvis så er den utenpå forhuden og ikke under eller på hodet til penisen, men jeg er fortsatt ganske bekymret og det er ikke noe gøy å ha denne kl. Hei, jeg har fått en slags klump under forhuden på størrelse med en liten art. Har også et par andre røde prikker der jeg har klødd av trolig skabb! Har ikke hatt sex på et år, så lurer på hva dette kan være?


For noen dager siden oppdaget jeg at tissemann har forandret seg. Som dere kan se på bildet er det et lyst område på forhuden som kommer fram når jeg presser på området hvor den avlange nesten som markformede klumpen har dukket opp. Dere må ikke misstolke bildet at klumpen går som en Y, den går mer som en rett strek fra nede til venstre på skrå til tommelfingeren, det lyse dere.


Har klumper på forhuden , presser ut noe hvitt. Svakere ereksjon enn før.

Du bør selv sørge for å være påpasselig med renhold av underlivet, og du bør skylle rommet under forhuden med vann eller klorheksidin to ganger daglig i et par dager. Dersom forhuden er trang, kan du skylle ved hjelp av en plastsprøyte uten spiss. Denne får du vanligvis enkelt innenfor forhuden , selv når det er trangt. For vel uker siden fikk jeg plutselig en liten klump inni fot- bladet i fremre delen mellom fotputene.


Den er blitt litt større og og gir noe hevelse inni under fremre fotdel og er ubehagelig å trå på,så jeg halter. Det er ikke smerte i klumpen. Skulle det mangle noe, eller at det kommer nye serier som bør legges inn i listen så post det i tråden. Dette er en oversikt over tråder som er.


Man blir raskt tatt i løgn. Hun er selv en løgner, men jeg ønsker ikke at barna mine blir løgnere. Undersøkelse av lymfeknuter i lysken kjennes på av legen.


I noen tilfeller blir også ultralyd brukt, da tas det samtidig ut celler via en tynn nål for å se om det finnes kreftceller i lymfeknuten. Det klør mer når jeg er i fysisk aktivitet som jobb eller trening. Har hatt dette problemet ca.


Hun har hatt problemer med sopp i underlivet. Hva er den konflikten mellom Bjarte og Steinar i forhold til Steinars sønn? Nå er det sting der. Jeg har vært en del sti.


Stingene og såret er på innsiden av forhuden , og allerede rett etter operasjonen når jeg først tok en titt på penis, var forhuden trukket for, så jeg ikke engang kunne se såret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg