torsdag 9. juni 2016

Makrell i tomat lokk

Hvor får man kjøpt slike lokk til leverposteiboks og makrell i tomat -boks? Før så jeg slike i butikken hele tiden. King Oscar satser stort for å få nytt fotfeste i makrell i tomat -markedet.


Vi tilbyr nå et nytt og bedre produkt i en helt ny emballasje. Målet er å få flere til å spise sunt – oftere. Feil og dårlig vedlikeholdt utstyr laget dødsbranner: Strømleverandør må betale milliardsummer i erstatning.

Makrell i tomat lokk Nyeste artikler. Ja, makrellen er fæl etter en dag i kjøleskapet. Det finnes sånne plastlokk tilpasset de tradisjonelle makrell i tomat -boksene. Den minste boksen har fått nytt peel off lokk som er enklere å åpne uten søl. Nå har påleggsfisken makrell i tomat vært under forskerens luper.


De ville finne ut i hvor stor grad makrellen blir påvirket av lagringstid og hvorvidt smaken og sunnheten blir dårligere av hermetiseringsprosessen. Stabburet er en produsentene av makrell i tomat på boks, og de har utviklet egne spesialdesignede lokk for makrell -boksene. De mener vi best oppbevarer makrellboksen etter åpning med slike lokk.

Hør hos din lokale kjøpmann om de har. Forresten på Rema kan du få sånne lokk som en får til leverposteien , bare til makrell i tomat #128578; det. Ved å inntar omegapå denne måten er man også veeeldig miljøvennlig. Bruk lokk , plastpose eller alufolie.


Du får makrell på boks, beger eller tube, noe som gjør det enkelt å ha det både i kjøleskapet, i lunsjboksen og med på tur. Innfører du én skive med makrell i tomat i det daglige kostholdet for deg og resten av familien, gjør du helsen deres en tjeneste. Nokrell i tomat , altså no makrell. Kalles også Mockrell av noen. Jeg liker ordspill.


Dette er bare helt magisk altså! Den holder fint noen dager. Selv er jeg en av dem som ikke spiser makrell i tomat annet enn når den er nyåpnet.


Derfor kjøper jeg ikke de store boksene, jeg kjøper de små porsjonsboksene, akkurat nok til en skive brød. Dekk beholder med lokk og la det småkoke fisken i duftende masse - minutter opp til full beredskap. I løpet av denne tiden, blir makrell gjennomvåt tomat sur, myk, smuldrete, men bitene vil ikke miste sin integritet.


Etter - minutter slå av komfyren og insisterer på at den ferdige retten, dekkes ytterligere minutter. Et sunnere alternativ!

Nøkkelhullsmerket forteller deg at varen inneholder mer fiber og fullkorn, eller mindre mettet fett, sukker og salt enn andre varer i samme kategori. Ta plastfolie eller lokk over, og la makrellen trekke i kjøleskap til neste dag. Du har nå hjemmelaget makrell i tomat. Serveringstips: Bruk makrell i tomat som pålegg på eltefrie brø eller enda enklere: eltefrie rundstykker. Per 1gram er det 2kalorier i en boks grovhakket makrell i tomat (det er 1gram i en boks), i ett kokt egg er det ca.


Så du har fått deg et godt målti men det er IKKE usunt. Fisk, egg og knekkebrød er ikke noe du bør være redd for å innta. Leverpostei er sammen med grove kornprodukter, rødt kjøtt og makrell i tomat blant de viktigste jernkildene vi har i vårt kosthold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg