tirsdag 21. juni 2016

Pannekakens dag 2019

Vet du når den store vaffeldagen er? Eller at fårikålen har en egen festdag? Her får du en oversikt over et knippe matdager og merkedager. Hvilken uke er det? Dager i kalender er fargekodet slik: Rød –Offentlige fridager og søndager.


Svart–Normale arbeidsdager. Selv om mange røde dager faller på faste dager , vil datoene variere fra år til år. Dermed vil det også variere hvor mange ekstra fridager man får, dersom man jobber en vanlig arbeidsuke fra mandag til fredag. Refleksene kan du kjøpe i nettbutikken til Reflexprodukter. Det er stas å lansere årets designreflekser, nå som høsten er her og kveldene har blitt mørkere.


Vi synes det er ekstra kult at refleksene gjenspeiler designeren. Skaperverkets dag 27. Verden står overfor store utfordringer blant annet knyttet til klimaendringer, plastforsøpling, og urettferdig fordeling.


FN- dagen skal rette oppmerksomhet mot FNs mål og prestasjoner. FN-pakten er avtalen som etablerte verdensorganisasjonen De forente nasjoner (FN), og er på sett og vis FNs grunnlov. Den Gregorianske kalender har derfor 3dager , pluss skuddår hvert 4. I vår kalender med temadagar har vi samlat samtliga, för oss kända, datum för de temadagar som uppmärksammas eller firas runt om i Sverige. Att fira temadagar är något som för oss ger glädje och energi och vi hoppas att dagarna ger dig detsamma.


Nyhetsnettsted med over 1. Det er nå 9påmeldte til konferansen, så vi anbefaler dere til å møte opp i god tid. Les mer om årets spennende program her! Tusen takk til alle som bidro til at denne dagen ble fantastisk! Deltakere, foredragsholdere, sponsorer og ikke minst vår glimrende samarbeidspartner på eventsiden - Playroom.


Vi gleder oss allerede til neste år! Psykisk ohälsa är ett växande problem som vi behöver tackla tillsammans. Den behandling som finns idag är otillräcklig.


Hör om hur morgondagens behandling och förebyggande arbete kan se ut. Bli kjent på campus, møt studenter og få en forsmak på hva som venter. Du er hjertelig velkommen til å besøke oss på Åpen dag , 8. For de som ikke er på arbeid.


En nasjonalrett må jo ha sin egen festdag og fårikål har fått sin, den siste torsdagen i september. Denne dagen putrer store og små fårikålgryter over hele kongeriket i store og små husholdninger, på skoler, i kantiner, på kjøpesenter, torg, kafeer og restauranter. Skriv ut kalender for hvilket som helst år eller måned(er). Du kan velge enda flere innstillinger og skrive ut kalenderen.


Dagen omtales også som samefolkets dag og samisk folkedag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg