tirsdag 28. juni 2016

Mønster på heklede tepper

Markedets største utvalg av håndlagde tepper. Opptil rabatt - Gjør et kupp! Tusenvis av tepper til røverpriser. Gratis frakt på alle bestillinger. Leveringstid: 1-dager.

Her finner du et utvalg av tepper på tilbud med opptil rabatt. Enkel og billig handel på Cellbes. Tepper - Alltid mange varianter. Finn din favoritt blant vårt store utvalg av interiør i tidløs design! Denne siden ble sist oppdatert 23.


De aller fleste er gratis. Etter min mening er babystrikk bare helt fantastisk. Små søte plagg formes og trylles frem på null komma null.

I denne boka finner du oppskrift på tepper i ulike størrelser. Rigmors unike stil er å kombinere ensfarget og flerfarget garn. Kjempefine tepper ! Du er skikkelig produktiv.


Jeg får nesten ikke gort noe for tida, men håper å komme sterkere tilbake når formen blir bedre. Har du sett de vakre, hekla sikksakk-teppene fra Missoni? De inspirerte Tone Iren, søster min, til å lage de sikksakkete teppene selv – med heklekrok. Hun finner alltid ut av slikt.


Hun kan se et teppe, en genser eller jakke et ste og gå hjem og strikke eller hekle den. Jeg kastet meg på , og har heklet flere tepper nå. Velkommen til min koselig og varm hekleside! HEKLELEK er på plass! Herved vil jeg presentere pleddene laget med stor kjærlighet!


Håper, at du liker det du ser! Et forslag til mønster kunne være et zig-zag teppe, granny-teppe eller kanskje et enkelt teppe av fastmasker? Hvis du velger zigzag eller granny, så husk at slå noen dager sammen, da hver rad bygger mere enn f.

Dale Garn har lagt ut et hefte med oppskrifter på babytepper til gratis nedlasting. Lyst på nytt teppe til stua? Her er en hekleoppskrift som gir deg et rundt, stort teppe til gulvet.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hekling – 2mønster.


Dette er en super oppslagsbok for alle som hekler og gjerne vil lære flere teknikker eller prøve ut nye mønstre. Den viser mer enn 2heklemønstre, der hvert mønster er vist med fotografi, grundig beskrivelse rad for rad og et maskediagram som er lett å følge. Kluten er enkel å lage, iallfall når du kan det. Takk for en enkel og grei oppskrift på heklede ruter.


Har prøvd oppskriften som er blitt oversatt fra engelsk til norsk på Internett, crochet granny square. Finn deg et mønster du liker og begynn med en prøvelapp. Mål den sengen eller sengene teppet skal brukes til. Det fungerte ikke så bra. Lag til enkle senger, dobbelseng blir veldig tungt å legge på , vaske etc.


Lag heller to enkle tepper , og legg de på dobbelsengen. Vinn 5kr til garn. Registrer deg til Hobbiis gratis nyhetsbrev og motta gode tilbud og tips på mail om hele sortimentet vårt. Du deltar samtidig i konkurransen om et gavekort på 5kr.


Send dem som baby shower gaver, bursdag og ferie gaver, eller for ikke anledning i det hele tatt. De er en dyrebar måte å presentere dine hekle ferdigheter til dine kjære, og la vite at du bryr deg om dem. Har sett på mange forskjellige blogger med de legger ikke ut mønstrene sine. Enkle hekle tepper for nybegynnere Bestemor torget er en tidløs og svært populære heklemønster som er enkel å lage.


Når du har en stabel av dem, kan du kombinere dem til nesten hva som helst - skjerf, doilies og tepper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg