mandag 20. juni 2016

Dåpskort takkekort tekst

Bestill kort fra fotoknudsen! Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her.


Trenger du hjelp til å finne en fin tekst til ditt dåpskort ? Da skal vi prøve å hjelpe deg. På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva du kan skrive på kortet til dåpsbarnet.

Tusen takk for den fine blomsterhilsenen vi fikk i anledning Navns dåp. Takkekort dåp – Eksempel 3. Malene har vi satt opp med relevante eksempel tekster for å legge alt til rette for at du skal kunne skape et nydelig takkekort etter barnedåpen. Vi har en enkle dåpskort maler som lett kan gjøres om til et personlig dåpskort. Du kan velge mellom mange farger og former i vår dåpskort mal for å gjøre kortet til noe helt eget.


Så lett har det aldri vært å lage dåpskort selv før. Gå inn på fotoknudsen i dag og oppdag selv hvor god kvalitet det kan bli på eget laget dåpskort. Lag dine egne takkekort ! Dåpskort og babykort Alle.

Tekst takkekort dåp- hjelp ! Hadde planer om og skrive egen tekst til alle hvor jeg skrev f. Bruk en av våre maler som inspirasjon eller lag noe helt unikt. Sjekk resultatet online før vi trykker det for deg på papir med høy kvalitet. Fant dem på barnemix. Til lykke med guttens dåp familiens lykke og håp.


Gud velsigne din dåp det er framtid og håp Nå er du skrevet inn i Guds store bind med alles navn. Må livsferden din føre deg trinn for trinn mot h. Anonymforum - Skravle. Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier til å gjenkjenne dine gjentatte besøk og preferanser, samt til å måle effektiviteten av kampanjer, analysere trafikk og for markedsføringsformål.


Vi har mange forskjellige maler du kan velge mellom, med plass til både ett og flere bilder. Kortbutikken tilbyr bryllupskort, dåpskort , konfirmasjonskort og kort for alle anledninger i livet. Du finner den komplette serien med alt fra invitasjonskort, bordkort, menyer og festprogram til bordkort og takkekort.


Alle dine personlige tekst. Det var jo ikke helt til hjelp. Der sto det tekst til dåpskort ikke takkekort. Konfirmasjonskort kan være både invitasjoner og takkekort , og hos oss kan du bestille begge deler til konfirmanten!


Flere av våre kortdesign går igjen i flere kategorier, så du kan også bestille bordkort og menyer i samme stil som invitasjonene, og så avslutte med et like flott takkekort.

For deg som bare ønsker et lite dikt til å ha på et dåpskort , har vi laget en liten samling dikt her. Slike små dåpsdikt kan også være en del av en dåpstale, eller en fadder eller bestemor kan lese et dikt i stedet for å holde en tale. Sitater til bruk ved fødsel, dåp og navnedag.


Nyttig for deg som skal holde tale eller skrive en koselig hilsen til den lille eller foreldrene. PrintonDirects takkekort er tilgjengelige i forskjellige formater med tre papiralternativer for maksimal fleksibilitet. For hver takkekort er en matchende invitasjon i samme farger og design.


Du kan legge på bilder og tekst på begge sider. Digitaltrykk (ikke fotolab). Etter gode tips har jeg bestemt meg for å klippe ut bildet fra de takkekortene jeg har, og lime på et annet kort, med selvvalgt tekst.


Konvolutter selges seperat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg