mandag 27. juni 2016

Heklede lyskuler oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Jeg bruker denne bloggen for å gi hjelp for å finne linker til sider som kan være av interesse for andre og den er meget allsidig. Det er først å framst gratis oppskrifter jeg legger ut. Bloggen innbefatter mange forskjellige ting og tema og hjelp til å bidra til sin egen hverdag.


Det har blitt veldig populært å hekle lyskuler. Stjernen lages av heklede julestjerner som settes sammen,. Finn oppskriften til det heklede flettede julehjerte, så du selv kan prøve, og dele min begeistring.


Det er heklet i tre deler: to sider og en hank. Akkurat som de flettede julehjerter du lager i papir – og du fletter også de to sidene sammen til sist, akkurat som de bruker. Lyskule heklet i bomullsgarn og heklenål nr.


Den heklede julekulen er dyppet i en blanding av vann og trelim og deretter er en ballong blåst opp inni. Etter tørking er ballongen sprukket (klipp hull ved ballongens knute for å unngå at ballongen sprenger høylytt). Til sist er lyskulen fylt med en LED lyskjede. I denne boka finner du oppskrifter på delikate, heklede snøkrystaller du kan henge på juletreet. Alle oppskriftene er basert på fotografier av ekte snøkrystaller.


Min lille håndarbeidsblogg, her vil du finne alt innen strikking, hekling og søm. Mange ulike oppskrifter vil du også finne. Det er også utrolig koselig om du legger igjen en kommentar :) Om jeg har tid og kapasitet tar gjerne i mot bestilling, ved interesse ta kontakt på mail. Tusen takk for svar. Snilt av deg og ta deg tid til det!


Jeg lærte å hekle for dager siden og har lenge tenkt at lykter på syltetøyglass skulle bli høstens prosjekt. Etter at jeg har lært hekling og heklet oldemorsruter til felles prosjekt i mitt lokale husflidslag - har jeg nå heklet en lykt etter din oppskrift ! Det var kjempeinformativ og opplysende (bokstavelig talt ;-) ) oppskrift. Hos oss i Hobbii har vi nemlig mange fantastiske hekleoppskrifter på alt innenfor mote, interiør og mindre prosjekter. Uansett om det er sommer, vinter, vår eller høst, så kan du garantert finne en oppskrift til ditt formål. Våren nærmer seg men en lue er alltid god å ha uansett årsti enten du sitter ute en kald vårkvel er ute på sjøen en vindfull dag, har en bad hair day eller rett og slett bare vil ha lue på deg!


Jeg skrev en oppskrift på en enkel lue til kusinen min i fjor vinter og jeg tenkte jeg ville dele den med deg også! LED- lyskuler – Letsdeal. Her stiller du et helt ærlig spørsmål: Vi må finne ut hva dette er for lyskuler.


Det første vi må gjøre er å forske på det vi ser, eller det som er synlig. Hekle juletre ( oppskrift ) 16. Forrige uke delte jeg et glimt av heklede juletrær. Oppskriften fant jeg på Fab art DIY.


Heklede lyskuler oppskrift

Dette gir et lite hekle juletre, med tre grener på hver side og i tillegg er oppskriften kun et bilde av et diagram. Her har vi laget heklede kuler til nøkkelringer. Under følger selvsagt hvordan vi gjorde dette. Materialer: Bomullsgarn eller ullgarns rester, trekuler gjerne uten Farge, nøkkelringer. Fest med kjm mellom de to første dst, lm(=1. dst), hekle videre dst med nedtak mellom dst (= i alt dst), snu og beg med kjm mellom de to første dst, lm (=1.dst), hekle videre dst med nedtak mellom dst (= i alt dst).


O) Hvis man ikke øker riktig, enten fo. HEKLET LYSLYKT OPPSKRIFT (babymatglass Stor versjon) Nål: og Garn: Tuva Helårsgarn fra Europris Dette er brukt i oppskriften lm = luftmasker kjm = kjedemasker fm = fastmasker st = staver m = maske 1. Legg opp lm på nål sett sammen til en ring med en kjm 2. Hei Ann Merete, hyggelig at du liker de heklede julekulene mine! Jeg har prøvd linken, og den virker hos meg.


Dermed skulle egentlig alt virke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg