fredag 10. juni 2016

Helsport rago winter

Helsport rago winter

Vi har lest mengder av tester å funnet frem de beste teltene til sommerens telttur. Se våre anbefalinger på enmannstelt, tomannstelt og familietelt til camping. Finn best pris på hvitevarer.


Se de beste tilbudene! For å oppnå det optimale vekt-til-varme forholdet har vi gjennom å fokusere på det skandinaviske markedet, funnet den optimale passformen, i kombinasjon med en noslash;yaktig fordeling av hoslash;y-kvalitets 6andedun. Her finner du telt, soveposer og ryggsekker for alle turene.


Kvinner og menn mister varme på forskjellige måter og fra forskjellige steder. Rago Superlight Winter har vannavvisende og duntett ytterstoff, og et meget mykt og komfortabelt innerstoff som også er duntett og pustende. En innvendig lomme lar deg også oppbevare lykt, telefon og andre småting du vil ha i nærheten.


Den indre varmekragen er ergonomisk utformet for en o. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Helsport Rago down er en svært komfortabel og lett dunsovepose laget for tresesonger. Under utviklingen er det fokusert på høy varmeeffektivtet og komfort i soveposen. Komfortabel konstruksjon gjør at det oppstår minimalt med kuldepunkter.


Rago -serien er oppkalt etter den fantastiske nasjonalparken Rago og kommer i en serie med fire ulike soveposer. Alle de ulike soveposene kommer i standar lady og long versjon. I tillegg har vi den unike dunsoveposen for junior.


Helsport rago winter

Modellene Rago Down Lady Spring Rago Down Lady Rago Down Winter Lady Rago Down X-Trem Lady. Rago Superlight er vår letteste 3-sesongs sovepose, hvor vi har oppnådd den ideelle balansen mellom varme, vekt og volum. Skal du på telttur i sommer, er det viktig med et bra telt eller en lavvo. Passformen på Rago Down Winter er møysommelig utformet for å unngå at.


Les tester og omtaler før du kjøper. Vannavvisende og duntett ytterstoff Duntett, pustende og mykt innerstoff Skandinavisk passform, fasong og størrelse Inndelinger av dunkammer for optimal isolasjon Presist beregnet dun fyll for best mulig termisk effektivitet Kurvede dunkammer over brystet sørger for å. På vinterturene hvor vekt og volum spiller en vesentlig rolle er Rago Down Winter en sikker vinner. På innsiden finner du en liten lomme, og glidelåsen går nesten helt ned. Helsport samarbeider med IDFL, International Down and Feather Laboratory and Institute, om kvalitetssikring av dun og materialer. For meg som er meter og på jakt etter nettopp en pose som Rago Winter kan levere er dette veldig gode nyheter Jeg er veldig fornøyd med Helsport og tror det er stor fare for at jeg blir å handle en slik i umiddelbar nærhet.


Helsport rago winter

Her nærmer vi oss lette sommerposer i vekt, og kan det virkelig holde varmen midt på vinteren? Dette er en seriøs fire-sesongers pose, med ypperlig passform, som holder deg varm året rundt. Dameposene i Rago -serien stod til forventningene og ble godkjent av både. Sammenlign tilbud fra Helsport. Den perfekte posen for de som vil pakke lettest mulig, men fortsatt vil ha en komfortabel, varm og god sovepose.


Specs: Dun, Vinter, Herre,. Soveposen er derfor konstruert for å være så varmeeffektiv som overhodet mulig, men med enkle detaljer som holder vekten lav under vintereventyret. Den smale passformen og det strategisk plasserte dunet konsentrerer isoleringen der du.


Som emnefeltet sier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg