fredag 24. juni 2016

Hvordan laste ned filmer på netflix

Hvordan laste ned filmer på netflix

Nedlastede titler er bare tilgjengelige på enheten de er lastet ned på. Fra og med i dag er det mulig å laste ned filmer og serier fra strømmetjenesten Netflix på PC-er med Windows 1 slik at du kan se dem uten nettilgang. Tidligere har dette kun vært mulig for nettbrett og mobiler som kjører Android og iOS.


Hvordan laste ned filmer på netflix

Laste ned Netflix på Android-telefoner og -nettbrett. Bruke Netflix på datamaskiner. Hvis du har en datamaskin med Windows eller Windows 1 kan du også laste ned Netflix. Her er en guide til hvordan å laste ned fra Netflix – både på mobil og nettbrett. Hvordan laste ned Netflix filmer på seier (Windows inkludert) Netflix er en on-demand Internett streaming media.


Selvfølgelig, det er en virkelig stor opplevelse å se Netflix filmer og TV-programmer på nettet eller direkteavspille disse media innhold til TVEN via Xbox, Wii, PSeller andre enheter. Hvis du fortsatt ikke kan laste ned titler etter at du har oppdatert Netflix -appen, eller hvis den nyeste versjonen av Netflix -appen allerede var installert, kan det hende enheten din ikke støtter denne funksjonen. Funksjonen er tilgjengelig for alle Netflix -abonnenter og ser ikke ut til å ha noen begrensning med tanke på hvor mye du kan laste ned. Endelig har Netflix gjort det mulig å laste ned TV-serier til dingsen sin slik at man på den måten kan titte uten nett, for eksempel på flyet.


Dette har vi ventet på i mange år Funksjonen har vært etterspurt siden strømming ble standarden for titting, og nå skjer det altså endelig. Velkommen til Netflix på en datamaskin eller et nettbrett med Windows! Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix -funksjonene og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din.


Hvis du er usikker på om enheten din støtter Netflix , kan du følge trinnene i delen Konfigurer Netflix for å forsøke å finne Netflix -appen. Netflix har et omfattende bibliotek som inneholder filmer , dokumentarer, serier, anime, prisbelønt originalinnhold fra Netflix og mer. Se så mye du vil, når du vil. Prøv gratis i dager for å se alt Netflix har å by på. En fordel med å laste ned fra Netflix er at man kan se filmer og serier uten internett-tilgang.


Man kan lase ned på nettbrett og mobiltelefoner som kjører Android og iOS. PC-en din trenger med andre ord ikke å være koblet til internett når du velger å se en aktuell film på Netflix. Denne muligheten er ikke tilgjengelig for absolutt alle TV-serier og filmer , men det er mulig for det meste av innholdet.


Du kan laste ned en film og se den når det passer deg, med eller uten tilgang til internett. Foreløpig er ikke hele biblioteket tilgjengelig offline, men nytt innhold blir lagt til fortløpende. Det mange kanskje ikke er klar over, er at Netflix også er til stede på PlayStation PlayStation Wii, Wii U, Xbox One og Xbox 360. Dersom du har en slik hjemme, kan du laste ned Netflix -appen og dermed bruke Netflix direkte på TV.


LES OGSÅ: Spotify tilgjengelig på PlayStation. Du trenger Internett-tilgang og en gyldig betalingsmåte. Netflix -medlemskapet er et månedlig abonnement, som du kan avslutte når som helst.


Gå til Din konto på Netflix -websiden for avbestillingsinstruksjoner. På den måten slipper du å laste ned filer, lete frem DVD-ene eller forholde deg til sendetider på TV. Viaplay tilbyr bra filmer for hele familien.


Streame film på nett med din PC, mobil og nettbrett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg