torsdag 9. juni 2016

Sjokoladekake med marsipan

Har en fløyelsmyk kjerne som kan minne om en deilig og stor sjokoladefondant. Få oppskriften her. Den perfekte sjokoladekaken. Se oppskriften her. Brownieskaken med nutella.


Men sjokoladekremen utenpå kaken er den samme gode. Dette ble supergodt og hele kaken forsvant i løpet av kvelden! I innlegget forklarer jeg deg også hvordan du lager.


Grillet sjokoladekake med marsipan. Perfekt for sommerbesøket! Utrolig go og morsom å lage. Her hos ODENSE marcipan finner du andre velsmakende oppskrifter: Les mer her! Saftig chokoladekage med øl - Et sikkert hit til Fars Dag og festlige begivenheder.


Sjokoladekake med marsipan

Smelt smørret i en gryde og tilsæt kakao samt hvidtøl. Dette er kaken jeg som oftest benytter både til dåpskaker, bryllupskaker samt barnekaker. Den blir høy og fin og er enkel å lage. Altså den perfekte sjokoladekake #128578; Det fine med denEn bonus med. Jeg leter etter en oppskrift på en sjokoladekake.


Det er et tynt lag med marsipan inni kaka. Ha mengder med melis både over og under marsipanklumpen, og kjevle forsiktig ut. Legg lokket forsiktig over kaken, og klapp det pent rundt.


Sjokoladekake med marsipan

Skjær vekk overflødig marsipan fra kantene. Smør sjokoladeglasuren over marsipanlokket med en slikkepott, og pynt med jordbær og sjokoladesaus. Mønsteret har jeg laget fra ett sett fra Wilton.


Og sukkeret har jeg farget med lillafarge fra Americolor. Bland heller i melka før du tilsetter det tørre. Del marsipanen opp i jevnstore biter. Rull bitene til kuler som trykkes flate med hendene. Legg et stykke ønsket fyll i midten på hver marsipan.


Klem marsipanen rundt fyllet og rull til kuler. Sett kulene kjølig i min på et brett e. Smelt mørk sjokolade i en bolle over vannbad sammen med delfiafett. Super-rask sjokoladekake du rører sammen på 1-2-3! For noen dager siden lovet jeg dere min versjon av posekaka. Den du barer rører sammen på under et halvt minutt.


Jeg bruker og tipset med å bytte ut litt av bakekakoen med oboy, og kaken faller godt i smak her og:) Super kake! Brukte den til Lynet Mcqueen kake, men og til vanlig sjokoladekake. Men så innmari godt.


Denne kaken smaker fantastisk! Jeg har lagt en video nedenfor slik at du kan se hvordan du enkelt dekke en kake med marsipan. Finhakk sjokoladen og del nougaten i små biter. Noen som har en oppskrift med noe sånt? Kok opp fløte, ha den over sjokoladen og nougaten.


Tilsett reven ingefær. Visp eller miks røren helt jevn, smak eventuelt til med konjakk. MMF) krever ingen konditorferdigheter - er bare øvelse-som-gjør-mester som gjelder her.


Sjokoladekake med marsipan

Skal prøve å vise dette trinn-for-trinn etter forespørsel. Har slått sammen flere bilder så det skal bli litt mer oversiktlig. Røra var mistenkelig tynn, og ferdig kake likeså. Sprø utenpå, myk inni, og dønn flat. Brukte langpanne med samme mål som i oppskriften.


Gikk så for en klassisk fremgangsmåte med å piske smør og sukker hvitt osv, og fikk et mye bedre resultat. Nå er jeg ingen garvet baker, mulig denne funker for andre med litt mer erfaring. Jeg bruker selvsagt Valrhona Manjari (), men en hvilken som helst over kakao virker utmerket til formålet.


Sjokoladekake med marsipan

Han er bakt i en porsjonsform, og fylt med sjokoladekrem og marsipan i midten. Liker du marsipan og har lyst til å lage litt skikkelig marsipankonfekt? Da kan du gjøre som meg: putt dine favorittsmaker i marsipanen og dypp i sjokolade.


Der har du en samling med godbiter som kan spises selv, eller kanskje aller helst, deles med andre. Første bud er å få tak i kvalitetsmarsipan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg