torsdag 30. juni 2016

Forlovelsesring safir

Vi hjelper deg kjøpe den perfekte ringen. Høy kvalitet, fagekspertise og eksklusive ringer - Gratis frakt og retur. Stort og unikt utvalg av smykker. Alliansering giftering, halssmykker, klokker, ørepynt, armbånd. Da er det viktig at du får valgt rett ring, både ved kvalitet og design.


Forlovelsesringen er et symbol på kjærligheten og skal bæres hver dag for resten av livet.

Det er mange forskjellige typer forlovelsesringer og de vanligste har diamanter samt at mange velger en enstens diamantring. Enstensring og alliansering er eksempler på populære forlovelsesringer. En vakker og nett forlovelsesring med en vakker blå safir på carat av høy kvalitet. En enstensring er den aller mest vanlige typen forlovelsesring. Men, det betyr ikke at du må forlove deg for å få en slik ring.


Den kan også kjøpes som gave til deg selv eller en du har kjær. David-Andersen har et stort utvalg forlovelsesringer fra kjente merkevarer. Kom innom en av våre butikker eller se vårt utvalg forlovelsesringer på nett.


Våre gullsmeder kan også spesiallage ringer, om dere ønsker noe helt unikt til forlovelsen.

En smuk, stilfuld og bjergtagende hvid safir forlovelsesring går lige i hjertet på din elskede. Denne ring kunne øge din forlovedes kærlighed og hengivenhed over for dig, inden du gifter dig med hende. Her finner du forlovelsesringene som sier JA. Skal du fri til din kjære? Husk at du alltid har dagers bytte- og angrerett på varer som er kjøpt.


En forlovelsesring som fikk mye oppmerksomhet på åttitallet – og som gjorde sin renessanse for et par år siden, er ringen til UKs Prinsesse Kate. Ringen Kate fikk av Prins William er den samme Prinsesse Diana i sin tid fikk av Prins Charles. Hos oss finner du et bredt utvalg av diamantringer i hvitt, rosé eller gult gull - alt etter hva du ønsker. Alle ringer leveres i flott gaveeske.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Mange blir naturlig nok litt forvirret når det gjelder valg av ring i forbindelse med frieri, forlovelse og giftemål. Flere detaljer - se under Les mer. Diamantring med safir Gullsmedbutikken AS.


Tilbudet gjelder en begrenset periode. Jeg har princess cut diamantring. Min forlovede ønsket ikke forlovelsesring , så når vi gifter oss vil vi ha noen enkle i hvitt gull.


Men har et spørsmål, har dere på dere ringene hele tiden? Når dere sover, dusjer, vasker hender etc? Jeg legger min i esken hele tiden, er litt styrete, men vil jo ta best mulig vare på den.

Gullringer er i tiden og vi har utvalget. Finn din favoritt og kombiner en eller flere sammen for et personlig uttrykk. Dersom du er usikker på hvilken ringstørrelse du kan velge kan du lese mer om dette i vår størrelsesguide.


Lett avrundet fasong, bredde mm. Trykk Les mer for mer detaljer om ringen. Usikker på ringstørrelse? Vi sender gratis ringmål!


En vakker ring synes godt, ikke bare for andre, men også for den som bærer den. Vi har et bredt utvalg av ringer, enten du er ute etter en enkel, klassisk ring eller en mer kreativ variant. Velg mellom gifteringer i gult gull, hvitt gull, rosègull og platina.


Sideringer med diamanter er lekkert ved siden av din tradisjonelle giftering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg