tirsdag 21. juni 2016

Invitasjon konfirmasjon når

Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her. Inviter alle gjestene dine med personlige invitasjoner. Bestill lett online her! Sjekk ut invitasjon konfirmasjon når.


Invitasjon konfirmasjon når

Invitasjoner i mange Varianter og til mange Anledninger. Hvis alle vet datoen er det jo mindre viktg med en formell invitasjon synes jeg. Vi fikk mnd før til konfirmasjon nå i mai, men det er nær familie. Konfirmasjon invitasjon inspirasjon.


Det letteste for å få konfirmasjon invitasjon inspirasjon er å klikke deg inn på våre nettsider og bruke vår invitasjon konfirmasjon mal. Der finner du masse gode idéer og mer enn ett invitasjon konfirmasjon eksempel som gjør hele prosessen nærmest latterlig enkel. Vi fikk invitasjon til konfirmasjon i januar Det synst jeg var litt tidlig da men. Den er i mai den også. På denne siden har vi samlet en rekke eksempler på invitasjoner til ulike anledninger, som bryllup, dåp konfirmasjon og bursdag.


Invitasjon konfirmasjon når

Disse tekstene kan du bruke som mal når du skal skrive din egen invitasjon. Vi mener alle fortjener en flott feiring, og derfor ønsker vi å hjelpe deg med å planlegge den perfekte konfirmasjon ved å tilby gratis huskeliste, hjelp med invitasjoner og bordkort, samt mye DIY (bordpynt, bordkort, invitasjoner, servettbretting osv) til konfirmasjon. Finn frem det du trenger: Hvit papp.


Slik går du fre1. Saks eller skjærebrett. Blondebånd du kan klippe opp slik at de ser ut som blomstre. Mal for liten og søt invitasjon (du finner den nederst på siden). Puncher eller saks med mønster.


Invitasjon konfirmasjon når

Last ned Optimalprint-appen og få gratis frakt! Lag invitasjon til konfirmasjonen selv. Du trenger ikke kjøpe dyre ferdigvarianter eller være spesielt kreativ for å lage invitasjonene til jubilantens konfirmasjon selv. Når du lager konfirmantinvitasjoner selv, kan du endre og lagre så mange ganger du vil helt til du er fornøyd.


Det er vi stolte av og veldig glade for. Prøv deg frem, slik at du får flotte og ikke minst personlige innbydelser. Hvor lang tid i forveien er det vanlig å sende ut invitasjon til bryllup og konfirmasjon ? Vi skal ha konfirmasjon i mai og skal sende ut invitasjonene ganske snart nå.


For kun en liten sms eller melding på face med dato for arrangementene kan da ikke gå for å være en invitasjon ? Er litt spent på dette egentlig har selv ikke sendt ennå, (men skal gjøre det nå i vinterferien da) har konfirmasjon 8. Jeg bor mil unna kusina mi og fikk invitasjon forrigevuke til konfirmasjon 25. Har en kusine som bor her jeg bor, og mil unna størsteparten av familien, de skrev datoen som er i august på julekortet siden det er så mange som må reise og konfirmasjonen er på et uvant tidspunkt av året for mange. Jeg tror det kommer litt an på når på året bryllupet skal være.


Det kommer jo ann på om en har sagt ifra til de som skal bli bedt også. Vi har familie som er spredt utover hele landet, så vi sender en sms så fort vi vet når konfirmasjonsdagen er. Tror vi sendte ut selve invitasjonen nesten 2mnd før.


Invitasjon konfirmasjon når

Mange spennende og lekre design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg