onsdag 15. juni 2016

Redd for å bli gravid med kondom

Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. SVAR: Hei jente år. Takk for at du skrev til ung.

Det er vanlig at man får bivirkninger de første to-tre månedene man går på p-piller. De går som oftest over. Problemet mitt er at jeg er livredd for å bli gravid. Jeg har prøvd å gå på ulike type p-piller, men foreldrene mine lot meg ikke ta de lenger pga. Sterke bivirkninger.


Selv om vi bruker kondom (og vi bruker det riktig), så klarer jeg ikke å slappe av. Hei jeg har en kjæreste som ikke er jomfru han liker heller ikke å ha Sex med kondom jeg kunne hatt Sex med han men jeg er med det samme veldig stressa fordi han ikke vil bruke kondom og det vil jeg jeg har tenkt og sette inn en pstav men det er jo ikke 1 sikkert jeg vil ikke ende opp gravid når jeg er så ung men vil ikke skuffe han heller. P-stav er den aller sikreste prevensjonsmetoden som finnes.

Hvis du får satt den inn, vil du være så sikker som det er mulig ut fra dagens metoder. Prevensjon Jeg har fått meg min første kjæreste han er 15år. Du tok nødprevensjon (angrepille) like etter at du hadde hat samleie, og det betyr at sjansen for at du skal være gravid er veldig liten. Det er umulig å si noe om sannsynligheten for at du kan bli gravid , men uten prevensjon er sannsynligheten til.


Jeg skjønner at du tenker mye på dette og syns det er fint at du vil beskytte deg så godt du kan. Dette har nok gått helt fint så lenge dere brukte kondom. Kondom som sprekker eller glir av.


Da er det fare for at noen sædceller har kommet inn i jenta og hun kan bli gravid. Ei jente kan bli gravid uten at penis er inne i skjeden ved at du får utløsning rett utenfor skjedeåpningen og sæden kommer inn i skjeden til jenta. Hvordan er det mulig? Mensen er to dager forsinket. Hadde samleie med kondom dager før eggløsning (i følge appen Flo) og i tillegg hadde jeg samleie uten kondom ca dager etter eggløsning.


Redd for å bli gravid , brukte vi kondom feil? Men han hoppet av i svingen. Som jeg har hørt er det ikke mulig å bli gravid så lenge etter eggløsning fordi egg.


De sikreste prevensjonsmidlene er p-tav og spiral. Hvis du bruker p-piller som du skal er du også godt nok beskyttet mot.

Du kan bare bli gravid i forbindelse med eggløsning, og det må komme sædceller opp i skjeden for at en eggcelle skal kunne bli befruktet. Jeg og kjæresten brukte kondom i helgen, flere ganger hadde vi sex der han tok på seg kondom like før utløsning, er det da sjanse for å bli gravid ? Hvis du kan bruke kondomet på en ordentlig måte, reduserer du mulighetene dine for å bli gravid betraktelig (Se kondomskolen). Det må nevnes at kondom er den eneste beskyttelsen vi har mot sykdommer som smitter der nede. Da begynte jeg å tenke litt, men prøvde å beroe henne med at det ikke var mulig.


Så sa hun også at hun nok hadde hatt eggløsning når dem hadde sex, men at de brukte kondom. Jeg har roa henne ned med at det ikke er mulig å bli gravid på kondom , men må ærlig innrømme at jeg føler kanskje jeg har løyet?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg