onsdag 1. juni 2016

Hvordan gi d vitamin dråper baby

Hvordan gi d vitamin dråper baby

Lei av lang kø på apoteket? Bestill D-dråper baby fra Farmasiet hjem til deg. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg.


Hvordan gi d vitamin dråper baby

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Gratis frakt fra 6kr. Her får du noen praktiske råd om hvordan du gir babyen tran. D - vitamin dråper Noen foreldre synes det er mest praktisk å gi barnet D - vitamin i form av D - vitamin dråper , særlig hvis barnet gulper mye.


Doseringen er dråper daglig. Dråpene kan dryppes direkte i barnets munn. Det anbefales da å gi dråper per dag (μg). Synes ikke det var så lett å gi henne tran, og det endte med sprut gulping på henne, så da gikk jeg over til D - vitamin dråper.


Hvordan gi d vitamin dråper baby

Ikke mere grimaser eller sprut gulping på henne nå. De sier jo at det er det samme om du gir tran eller dråper , så hvorfor ikke gi dråpene ? Skal jo bare ha små dråper , så er jo mye enklere å gi. Hvis de er født to uker eller mer for tidlig skal de også ha vitaminer og jern.


Det er helsepersonell som gir beskjed om det ja. Jeg har ingen gode råd dessverre, slet med det samme med den eldste. Måtte bare gi opp tran, d - dråper var litt lettere.


Nå er det snart på igjen med yngste, og jeg har ingen klar strategi for å få det til. Hvordan får dere i barna deres D - vitamin dråper ? Gi dråper vitamin D til barnet hver dag (dette utgjør mikrogram vitamin D ). Drypp dråper ved å holde flasken loddrett. Det kan føre til at de får for mye vitamin D. Kosttilskudd av vitamin D anbefales spedbarn i form av tran eller dråper allerede fra ukers alder. De første seks månedene gir morsmelk all næring og væske som barnet trenger, med unntak av D - vitamin da det er lite av dette i morsmelken.


Noen som har opplevd at babyen får mageknip av D - vitamin - dråper ? Finner ikke noe særlig om det på nettet, de fleste som får mageknip er babyer som får tran. Men her i huset har småen plutselig slitt sånn med magen, siste uken, og det startet omtrent samtidig med at vi startet å gi ham D - vitamin. Det virker som om gutten min blir hard i magen av D - vitamin dråpene. Jeg gir bare morsmelk og i dag hadde han nesten fast avføring. Han har jobbet skikkelig med magen i to dager.


Blir så forstyrra i søvnen sin stakar, ligger bare å vrir seg. Dette har skjedd flere ganger. Rene vitamin D -tilskudd brukes mot vitamin D -mangel av barn og voksne. Det finnes også tilskudd som inneholder vitamin D og kalsium, og som kan være gunstig å bruke dersom man får i seg for lite meieriprodukter.


Jeg har en uker gammel snuppe, og det er jo helt umulig å få i henne all trana! Gir jeg med kopp eller sprøyte, kommer jo halvparten ut igjen. Sammen gir jo tran og sanasol en mengde av disse som er veldig mye høyere enn anbefalt daglig dose (jeg antar i tillegg at referanseverdien er for en voksen person). Til sammen noe slikt som 4 av daglig behov for D - vitamin og ikke fullt så mye A, men omkring 2 tror jeg det var!


Hvordan gi d vitamin dråper baby

Med tranen følger en smart doseringssprøyte som gjør det lett å både måle riktig dose og å gi tran til babyen. Kan dette være farlig? Helsestasjonslege, Randi Kasin.


Skal man gi kun en av delene og hva er forskjellen? Når kan man starte å gi sanasol hvis man ikke gir tran? Og når bør man starte med fluortbl?


Hei E Førstegangs mamma og lurer på hva dere tenker i forhold å gi en ukers baby tran eller d - dråper ? Tran eller d - vitamin dråper. Først publisert: 01. Sist faglig oppdatert: 01.


Vitamin D - dråper – informasjonsbrosjyre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg