fredag 10. juni 2016

Koffert barn trunki

Koffert som barnet kan sitte på. Flere glade farger - Kjøp nå! Sprell har et fantastisk utvalg av leker og barneromsinteriør. Stort utvalg av design, biler, dyr og farger. Garantert et design ditt barn vil ha.


Trunki er en koffert for barn.

Finn beste pris på barnekoffert. Sammenlign pris før du kjøper. Gjør reisen til en lek!


Dette er trillekofferten for barn ! Denne unike kofferten har smarte løsninger som gjør reisen - og ikke minst all ventingen på flyplasser - ekstra hyggelig! Les tester og omtaler før du kjøper. Abonner på nyhetsbrev.


Med fire hjul, snor og håndtak er den ikke bare en koffert , men det perfekte fremkomstmiddel for små og trøtte bein på reise. Hos oss finner du et stort utvalg av funksjonelle kofferter i fint design med høy grad av brukervennlighet.

Velg mellom kofferter i ulike farger og former. Den kan nemlig sittes på - og barna pleier å sette seg på å sparke rundt! Her finner du et stort utvalg av reiseutstyr, sekker, bagger og trillekofferter til barn.


Vi har skolesekker, barnehagesekker, barnekoffert, trillekoffert, lommebøker og bagger fra kjente merkevarer, og med motiv av karakterer fra TV og film. La barna pakke sin egen bagasje når de skal på ferie. Prisløfte og kostnadsfritt bytte.


De er kjent for sine karakteristiske trillekofferter som barn kan sitte på, et design som har vunnet utallige priser. De er lidenskapelig opptatt av innovasjon, og setter stort fokus på å tenke som barn når de designer nye produkter. Den kommer med flere smarte løsninger som gjør oppholdet på f. Den sitteformete toppen gjør at barna kan bruke den som stol, hest eller bil. Hjul og trekksnor gjør at den kan trekkes med barna i salen. Fin trillekoffert til barn med motiv som en politibil.


Perfekt som håndbagasje på korte og lange turer. Barnet kan sitte på politibilkofferten og det følger med et bånd som en voksen kan dra den etter seg me men som man også kan lage en bærestropp ut av. På flyplasser er det faktisk mer praktisk med en barne -trillekoffert (av en sånn vanlig type).


Vil ikke sitte på når det er så mye folk og full fart. Bedre å bruke vogn fra flyplassen uansett da. Og sånn barne -trillekofferter er litt lettere å håndtere for dem synes jeg.


Denne trillekofferten er formet som en tiger.

Pakk trillekofferten med favorittlekene og ri avgårde på tigeren, mens en voksen holder i båndet. En barnekoffert gjør reisen litt lettere og morsommere for alle i familien! Unngå unødig oppstyr for at alle vil ha en egen koffert – med egne kofferter for barna kan alle få hver sin koffert og ingen behøver å gå uten.


Noen ganger er det litt morsommere å få pakke med seg sine saker i en egen koffert akkurat som de voksne gjør. De står for god design, brukervennlighet og ønsker å gjøre reisingen til en spennende og lærerik opplevelse for barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg