torsdag 2. juni 2016

Besafe izi plus erfaring

Vi har et stort utvalg av Besafe bilstoler. Kjøp enkelt på nett eller i butikk. Barnas Hus butikk her. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Svenske Folksam er ute.

Zi Plus Best i Test igjen! Jeg var å kjøpte det i går siden Babyshop hadde no kampanjeopplegg, datteren min er måneder så har ikke byttet over enda, men gjør det nok snart. Har hatt Besafe izi combi til første barnet og det er relativt likt, bare at izi plus går opp til kilo og er rent bakovervendt. Min erfaring etter at jeg mottok et defekt produkt i denne kategorien er at jeg føler meg usikker og usikker.


Tre BeSafe -modeller. BeSafe iZi Kid Xer for øvrig også Plus Test-sertifisert og fremstår derfor som et svært godt valg for småbarn som har vokst ut av babystolen. Småbarn: BeSafe iZi Modular.

Like bra gikk det ikke med den andre testede BeSafe -modellen, iZi Modular. Den får toppscore for sikkerhet ved frontkollisjon, og resultatet er også godt i sidekollisjonstesten. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Finn Izi Plus Besafe. Se hele utvalget her og kjøp enkelt på nett! Har ingen egen erfaring med sirona, men vet at mange klager over kort rygg på den. Vi hadde izi plus til minsten, og var storfornøyd.


Merket aldri noe savn etter å kunne snu setet. Måtte kutte det ut når han var men det var ikke pga plass. Eldste på da nesten fikk fint plass oppi det. Les tester og omtaler før du kjøper.


LES OGSÅ: Stor test - livsfarlige barneseter Seler og isofix. BeSafe har trolig testens beste løsning for akkurat denne funksjonen. Selve babystolen er tettsittende, med en avsmalet form opp rundt barnets hode. Til tross for den tette passformen føles ikke BeSafe iZi Go trang i det hele tatt, snarare tvert om.


Er det noen som har erfaring med det?

VI HAR SOM ALLTID NORGES BESTE UTVALG AV BARNESTOLER. VI MONTERER ALLE BARNESTOLER GRATIS. VI SKAL ALLTID HA ROGALANDS BESTE PRISER RING OSS GJERNE ELLER TA TUREN INNOM FOR MER INFORMASJON BESAFE IZI PLUS 0-25kg bakovervendt Bigger Mange foreldre snur barna fremover altfor tidlig. Hvis du skal ha barnet bakovervendt lengst mulig ville jeg gått for I-size - da denne er litt lenger i ryggen enn Combi. Besafe izi Kid I-size er en rent bakovervendt stol, Combi kan du også snu forovervendt.


Mange barneseter har den hendige ISOFIX-løsningen for montering i bilen. Dette er både enkelt og sikkert for barnet ditt! Her på huset har vi et fint utvalg av barneseter med Isofix, samtlige av dem fra merker du kan stole på!


Stort utvalg av Besafe bilstoler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg