fredag 3. juni 2016

Brystløft utlandet

Vårt brystløft i utlandet tilbyr alt du trenger: kirurgi, anestesi, sykehusinnredning, transport, etc. Det er ingen skjulte kostnader. I tillegg til dette kan det være at du vurderer brystforstørring hvis brystene har blitt mindre etter graviditet eller er tydelig asymmetriske grunnet utviklingsproblemer eller tidligere operasjoner. I enkelte tilfeller kombineres brystløft (mastopeksi) med brystforstørrelse, vanligvis for å oppnå et mer tilfredsstillende resultat.


Les mer om brystløft.

Den utføres på grunn av både kosmetiske og medisinske forhold – årsakene varierer fra pasient til pasient. Anbefales på det varmeste, kirurg helt topp, anestesiolog super, resultatet av mageplastikk kunne man bare drømme om, lokaler nydelige, topp standard på service og pleie. Ansiktsløft, eller rhytidectomi, er en velkjent kirurgisk prosedyre som har som mål å gi ansiktet et mer ungdommelig utseende. Flere forskjellige metoder for ansiktsløft kan tilbys avhengig av hvor invasiv prosedyre ønskes.


Enkelte faktorer kan øke risikoen uten at vi kan påvirke dem. Vi kan likevel ta noen valg som bidrar til å minske risikoen, selv om det ikke gir noen garanti mot å få kreft. For å bytte plass på brystvorten må en liten mengde hud fjernes.


Våre plastikkirurger er utdannet i Norge og har hospitert og arbeidet ved utallige klinikker i Norge og utlandet (se Om oss).

De reiser kontinuerlig på internasjonale kongresser og kurs. Ring Cosmo Clinic på tlf. Dersom dette inntreffer skjer det vanligvis kort tid (6-timer) etter operasjonen.


Dette krever reoperasjon. Sluttresultatet vil vanligvis ikke bli påvirket av dette. Infeksjoner etter brystløft er uvanlig.


Utrolig god kommunikasjon og oppfølging fra dagen jeg sendte første mail. Brukte veldig lang tid på å bestemme meg for å operere i utlandet , men angrer ikke et sekund. Kommer til å bruke nordesthetics igjen dersom jeg skulle utført flere operasjoner. Virtuell rundtur på vår klinikk i Litauen.


Maslauskas forteller om prosedyrer utført på klinikken: fettsuging, fettransplantasjon, mageplastikk, brystløft , osv. Plastisk kirurg Dr. SVAR: Hei Ja, du kan trene og ta brystløft ved epilepsi. Trening er positivt ved epilepsi.


Noen få KAN utløse anfall ved trening. Vi opererer ikke kvinner som er i psykisk ubalanse, misbruker alkohol eller medikamenter eller har spiseforstyrrelser. Kvinner som har hatt spiseforstyrrelse må fremlegge erklæring fra behandlende psykolog eller lege om at dette er tilbakelagt og at det ikke er til hinder for å gjennomgå brystløft.

Noen her som har reist til utlandet for å ta brystløft for å få det billigere? Jeg betalte forresten 27. Med i prisen var sjåfører som kjørte mellom hotell og flyplass, en kontaktperson som fulgte meg opp under hele oppholdet og kjørte meg til timene, prøvetaking av blod og urin samt ultralyd av puppene, og en natts overnatting på sykehuset etter operasjonen. Mange nordmenn reiser til utlandet for å få utført plastisk kirurgi. Brystløft i andre land?


Utenlandske klinikker annonserer med lave priser og fristende pakketilbud som kombinerer kirurgi med ferie. Billig plastisk kirurgi tilbys blant annet i Istanbul (Tyrkia), Litauen, Thailan Polen, Latvia og mange flere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg