tirsdag 7. juni 2016

Dåpskort takkekort

Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Vi har en enkle dåpskort maler som lett kan gjøres om til et personlig dåpskort. Så lett har det aldri vært å lage dåpskort selv før.


Gå inn på fotoknudsen i dag og oppdag selv hvor god kvalitet det kan bli på eget laget dåpskort. Lag dine egne takkekort !

Ved å fortsette å bla gjennom websiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier til å gjenkjenne dine gjentatte besøk og preferanser, samt til å måle effektiviteten av kampanjer, analysere trafikk og for markedsføringsformål. Vi har mange forskjellige maler du kan velge mellom, med plass til både ett og flere bilder. Er ikke inspirasjonen tilstede kan teksten i våre maler brukes som et utgangspunkt. Trenger du hjelp til å finne en fin tekst til ditt dåpskort ? Da skal vi prøve å hjelpe deg.


På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva du kan skrive på kortet til dåpsbarnet.

Tekst til dåpskort. Du finner den komplette serien med alt fra invitasjonskort, bordkort, menyer og festprogram til bordkort og takkekort. Takkekort dåp – Eksempel 9. Alle dine personlige tekst. Se alle mulighetene her.


Konfirmasjonskort kan være både invitasjoner og takkekort , og hos oss kan du bestille begge deler til konfirmanten! Flere av våre kortdesign går igjen i flere kategorier, så du kan også bestille bordkort og menyer i samme stil som invitasjonene, og så avslutte med et like flott takkekort. Hva skrev dere på takkekortene til dåpen ? Så sitter her på dataen og prøver å bestille, men så var det den teksten da. Fant dem på barnemix.


Til lykke med guttens dåp familiens lykke og håp. Gud velsigne din dåp det er framtid og håp Nå er du skrevet inn i Guds store bind med alles navn. Må livsferden din føre deg trinn for trinn mot h. Produseres på 300g papir, digitaltrykk (ikke fotolabkvalitet).


Hvite konvolutter medfølger gratis.

Dåpskort To-sidig 12x17cm (Ligner på vanlige postkort). Du kan velge andre konvoluttyper i prosessen. Digitaltrykk (ikke fotolab). PrintonDirects takkekort er tilgjengelige i forskjellige formater med tre papiralternativer for maksimal fleksibilitet.


Konvolutter selges seperat. For hver takkekort er en matchende invitasjon i samme farger og design. Det var jo ikke helt til hjelp. Der sto det tekst til dåpskort ikke takkekort.


Kortbutikken tilbyr bryllupskort, dåpskort , konfirmasjonskort og kort for alle anledninger i livet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg