mandag 27. juni 2016

Adjektivfortelling for voksne fyll inn

Gratis avbestilling! Get the Best Price for Your Next Hotel Booking. Find Great Hotel Prices Today! KAYAK Makes Hotel Booking Easy. Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale.


Kjøp ullgensere for men, norske luer og merino ul gensere for damer og men. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Denne tirsdagen jobbet vi med adjektivfortelling. Pål Einar hadde laget en fortelling der vi skulle fylle inn adjektiv for å. Verten eller vertinnen. Fyll inn adjektivene etterhvert.


Adjektivfortelling ! Trodde ikke det ville være så artig lenger,men sambo og jeg lo så vi grein! Voksne , ungdom, barn Historien handler om konfirmasjonsfesten der mange gjester blir nevnt. Du får også med en del forslag til adjektiver som du kan lese opp, slik at dere lettere kommer i gang. Vi prøver oss på adjektivfortelling hvor den andre skal ha vann i munnen mens historien blir lest. Den med vann i munnen skal prøve å ikke sprute ut noe vann.


Det er en overraskelse på. Legg inn av Grooo tirsdag 9. Men akkurat den tiden og kapasiteten til å bråskrive har jeg rett og slett ikke nå for tiden, hadde håpet å finne noe jeg bare kunne mekke litt på. Du må finne den på selv.


Jeg lager alltid en fortelling som handler om barna som skal være med i besøket. Aktiviteten jeg hadde var adjektivfortelling. Historien kan være helt utrolig enkelt - for eksempel om en utflukt, et besøk, el.


De bruker tross alt adjektiv hver dag, uten at de vet at det heter adjektiv. Vi har hatt om adjektiv på småtrinnet denne uka! En av elevene skrev en adjektivfortelling som vi vil dele med dere! NB Navnene er oppdiktet. En adjektivfortelling er en der deltakerne skal velge tilfeldige til en skrevet som holdes skjult.


De beste flørte- og sjekke-triksene, - SOM VIRKER HVER GANG! Eirien hadde skrevet en fortelling om klassen, og elevene kom med adjektivene. Senere fikk de også skrevet sin egen lille fortelling.


For de som vil lese fortellingen så ligger den som vedlegg i høyre kolonne. Vi var alle godt i gang, og de tre ___fleskete_____ radiovertene på Jernbergs Lover hadde hatt ballene til å ta seg av underholdninga på viorset som noen ___horete_____ Chuck Norrisere. Forrige fredag var det adjektivfortelling som fredagsunderholdning i dusjen.


Siden det ikke blir noe fredagsunderholdning idag, tenkte jeg det passet bra å legge ut forrige ukes underholdning så alle får ta glede av den. Denne gangen var det adjektivfortelling som stod på programmet. Halloen, og velkommen til sida`s useriøse part, altså adjektivfortellingen. Du vet vel hva en adjektivfortelling er, eller hva? Bare fyll inn de tomme tekst-boksene nedenfor med noen riktig morsomme or og trykk så på knappen hvor det står Les fortellingen!


Etterpå dro alle bloggerne inn til Stavanger sentrum hvor sure Halvar snasne Eldar og provisoriske Anders dro frem de macho gitarene sine og jammet i vei med hoppende musikk på torget, mens melodiøse Mariann, sprudlende Lene og festlige Jofrid arrangerte skappelige selskapsleker på Domkirkeplassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg