tirsdag 7. juni 2016

Bilsete 9 36 kg bakovervendt

Stort utvalg av farger og modeller. Barnas Hus butikk her. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


Beltestol ( - kg ), framovervendt, R44: Kiddy Guardian Pro får full score på sikkerhet ved sidekollisjon, og den har også god sikkerhet ved frontkollisjon. Bilstol - kg passer små barn fra måneder til år, eller til kg. Dette er som regel den andre bilstolen barnet har i livet sitt.

Med en barnestol med isofix kan du enkelt montere barnesetet bakovervendt til barnet er minst år for optimal sikkerhet. Bakovervendte bilstoler har en betydelig lengre levetid enn babystoler, selv om den tredje stolen –beltestol – trolig er den som barnet kommer til å bruke aller lengst. Man skal bytte fra babystol til bakovervendt bilstol når barnet kan sitte alene uten støtte, ved ca.


Sikkerhet i trafikken er viktig, og at barna skal ha sikre barneseter, er en selvfølge. På Jollyroom har vi et stort utvalg av både framovervendte og bakovervendte bilstoler – alle sikre, komfortable og brukervennlige! Det er påbudt å sikre de minste bakovervendt når de sitter i bilstol. Hvor lenge er avhengig av setet du har.


Vi anbefaler bakovervendt så lenge som mulig, minst til år. Det minsker risikoen for dødsfall med opptil fem ganger.

Plus-testede seter garanterer for bra beskyttelse av nakken. Bilstol til baby 0-kg - Bilstol til 0-kg - Bilstol til - kg - Bilstol til 15- kg. Med rett barnesete til bil kan du være sikker på barnet ditt sitter trygt når uhellet først er ute.


Her finner du komplett oversikt hvis du lurer på hvilke regler som gjelder for barn i bil. Size-stoler skal merkes med høydespenn og maksimalvekt. Produsenten velger selv hvilket høydespenn stolen skal dekke. Size-regelverket vil også ha betydning for bilprodusentene.


Når du velger bilstol er sikkerheten det viktigste – riktig stol for riktig alder, lengde og vekt. Kjøp bilsete hos Babyshop. Hos oss finner du bare godkjente babybilstoler, bilstoler, beltestoler og belteputer for den nyfødte og opp til kg. Velg blant populære varemerker som BeSafe, Axki Britax Römer, Carena, Cybex. Når det er snakk om bilseter til mellomstore barn bør man også velge et bakovervendt bilsete for å øke sikkerheten ved uhell.


Klippan Century er et bakovervendt barneset med lang brukstid. Setet er godkjent for bruk fra -25kg, og fordi ryggen er lang kan man bruke dette minst til barnet er 135cm. Setet er Plus Test godkjent og monteres i bilen ved hjelp av 3-punkts belter.


Det medfølger innleggspute for de minste barna. Hvordan skal et barn som veier over kg , sitte i bilen? Det kan være greit og overskride maksvekten på kg i beltestolen dersom barnet enda ikke kan sitte riktig i bilsetet.


For å kunne sitte uten beltestol eller beltepute skal barnets kne nå helt fram til setekanten, og setebeltet skal ligge riktig over hoften og skulderen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg