tirsdag 7. juni 2016

Gamle barnesanger

Husk at det er lov å synge med - uansett stemme! Så finn frem ungene, varm opp sangstemmen, slipp hemningene og syng av full hals! Det skaper minner, musikkglede, samhold og mange morsomme stunder å synge sammen! Sangleker og aktiviteter Barn elsker både sang og lek - derfor er det ikke rart at en kombinasjon av disse, nemlig sangleker , er noe av det morsomste de små vet!


Sanger som vil få barndomsminner til å strømme på,.

Her er både gamle og nye favoritter. Som med barnesanger flest så finnes det et utall versjoner,. Pudding-TV er en -kanal med barnesanger på norsk. Tanken bak er at barn kan lære samtidig som de har det gøy gjennom morsomme, pedagogiske videoer.


Man kan heller ikke snakke om norske barnesanger uten å nevne Alf Prøysen. Det skal godt gjøres ikke å kjenne igjen noen av hans sanger. Alle våre barnesanger med tekst, sortert alfabetisk.

Vi anbefaler å sette seg ne ta seg god tid og bla gjennom listen av barnesanger. Se opp for nye a-ha-opplevelser og gamle minner! Noen barnesanger passer bedre til spesielle anledninger enn andre.


Barn elsker å synge og de synes det er spesielt gøy hvis en voksen også synger med. Her finner du en oversikt over alle publiserte barnesanger , sangleker, rim og regler. Sang og musikk er en flott måte å skape gode relasjoner mellom barn og deres foreldre. Man kan gjerne starte så tidlig som når barnet enda ligger i magen.


Kringkastingsorkesteret og julemusikk NRKs julekalendere på TV har alltid hatt en sterk posisjon i den norske juletradisjonen, og musikken har også svært mange tilhengere. Vi setter stor pris på tips til lydbøker, musikk og sangtekster vi enda ikke har på vårt nettsted. I GAMLE DAGER I gamle dager for lenge siden. Det bodde troll du i alle fjell.


En sangbok til glede for alle, både små og store, året rundt og til alle tider. Sider i kategorien Barnesanger Under vises av totalt sider som befinner seg i denne kategorien. Barnemusikk kan være både musikk beregnet på barn og musikk framført av barn.


Musikk for og av barn kjennetegnes vanligvis av enkle, sangbare melodier kombinert med tekster med enderim – ofte med opphav i folkemelodier og tradisjonelle rim og regler, men også i tonsatte dikt eller sanger med kjente tekstforfattere og komponister.

SIDE2): Norge feirer snart ett hundre år og i den anledning har vi kåret de beste 1sangene som har blitt gitt ut av norske artister. Kåringen er gjort med utgangspunkt i dagens musikkbilde, slik at sanger som en gang var strålende - men som ikke har holdt seg like godt, vil score dårlig. Velkommen til stustad. Her har du mulighet til å lytte til sangen Gamle oldefar på veggen direkte på siden eller via Spotify. Sangteksten er beskyttet av opphavsrett og teksten kan derfor ikke publiseres.


Mari Maursta og gjør alt hun kan for å vanne dem. De gode, gamle barnesangene – Vi trenger å ta vare på røttene våre! Tusenkunstneren brenner for å gi videre den gamle , gode barnesangtradisjonen til nye generasjoner – fra Margrethe Munthe, via Fola Blakken til de kjente, kjære søndagsskolesangene hele Norge har et forhold til i hjerterota.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg