mandag 20. juni 2016

Drops babyteppe perlestrikk

Babyutstyr finner du hos Sprell! Lynrask levering - stort utvalg. Sprell tilbyr de beste lekene og barneromsinteriøret - se selv her! På nett og i butikk. Se vårt utvalg og kjøp her!


Stort utvalg i Fisher Price.

Hvit teppe i perlestrikk med kant i korall. Oppskriften kan lastes ned gratis. DROPS PINNER NR – eller det p. Her finner du mer enn 120. Legg opp masker med dobbelt garn. Fest trådene og bruk de siste to nøstene til å hekle en kant rundt teppet.


Tips: Velg gjerne en farge til kanten og en på teppet, så blir det et spennende og lekkert. Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter.

De fleste er gratis. Instruksjonsvideo fra Sandnes Garn som lærer deg å strikke enkel perlestrikk. Skip navigation Sign in. Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse på produktet du ønsker.


Gjorde noen små endringer i oppskriften, og strikket lua i Nepal fra Drops. Deretter bytt til pinne 4. Jeg har tenkt å lage ett babyteppe men er usikker på hva som er penest. Rillestrikk eller perlestrikk ? Jeg personlig syns vel kanskje at perlestrikk er penest, men kommer denne strikketeknikken fint frem selvom det er mykt og tynt babygarn? Noen med erfaringer eller meninger som kan gi meg ett l. Teppe strikket i perlestrikk på pinne 15mm. Gjenta på alle pinnene.


En skal begynne med en rett og slutte med en rett. Velkommen til Nøstebarn! Har strikket veldig lite, men denne oppskrifta falt jeg for! Supert med ei oppskrift som ikke er altfor avansert.

Perlestrikk er så fint synes jeg. Enda finere blir det med dobbel perlestrikk. Mønsteret på luen er selvsagt Nøstebarn sin lettstrikka babylue. Jeg har strikket denne versjonen før, men nytt på denne luen er at jeg har strikket en tynn rillekant ytterst på luen.


Baby Ull, Freestyle, Lerke, Stork. Dale Garn, Kari Haugen, Olaug Kleppe, Lise Olsnes. Strikk omg vr til belegg, fell av.


Vi har dypdykket i Dale Garns rikholdige arkiver hvor vi blant annet fant denne katalogen. Lappene strikkes ikke hver for seg, men som remser oppover! Pass på å stramme tråden i beg av hver p. Oppskrift babyteppe baby pledd oppskrift p babyteppe. Det er superenkelt.


Slik begynner du: Tre enden på tråden gjennom strikkelisen og hold den fast nederst. Begynn å legge tråden rundt alle bøylene som vist på bildet til venstre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg