torsdag 23. juni 2016

Gratulerer med dagen melding

Gratulerer med dagen ! Skål for dagen i dag. Enda et steg nærmere støttestrømper! Fra en toppers jente til en annen! Tre ting skjer når du blir eldre.


Det første er at hukommelsen blir verre.

De to andre husker jeg egentlig ikke. Endelig er du gammel nok til å betale dine egne regninger. For meg, det er ingenting bedre enn å dele denne spesielle dagen med min favoritt person: du. Ikke ta livet så alvorlig. I din alder er det ingen som vil ta deg seriøst uansett.


Kopp med din tekst og bilde kan bestilles. Send meg en melding. Ha en fabelaktig fin og avbalansert jul med tid til fusel, vinyl og familien.

Mens Meghan koser seg med ektemannen og sin lille sønn på bursdagen sin, kan hun titte innom Instagram - der flere har sendt varme gratulasjoner hennes vei. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen timer. I dag har min kjære, søte, snille Axel bursdag.


Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du å dette. Det er bedre å være over bakken enn under den! Utifra kalenderen ser det jammen meg ut som om Foreningens formann har bursdag i dag. Jeg håper du får en fantastisk dag ! Du er eldre i dag enn i går, men yngre enn i morgen! Jeg gleder meg til mange fler år med et.


Håper iallfall du ikke pleier å skrive og når det skal være å,. Vi har to oversettelser av gratulerer med dagen i bokmål-tysk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk.


Jeg har faktisk gruet meg til denne dagen. Vi har ikke snakket sammen siden nyttår, og da på melding. Du glemte (for alt jeg vet) bursdagen min. Jeg fikk ikke en gang en melding.


Noen av de viktigste sakene som kvinnebevegelsen i Norge har kjempet for er kvinners rett til å få utdannelse, et yrke og mulighet til å tjene egne penger, kvinners rett til å stemme ved politiske valg, og kvinners rett til å bestemme over sin egen kropp.

Gleder meg over å kunne feire vårt vakre hjem nok en gang. Jeg vet ikke om noen som så ofte har barna med på jobb. Og jeg kjenner ingen annen sjef som både har sin egen vikar, og etterfølgere i to generasjoner med i sitt eget bursdagsselskap.


Kongen og Dronningen viser en særlig omsorg for de som ikke får livene sine til å gå opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg