fredag 10. mars 2017

Saus til biff trines matblogg

Bestill nå og betal ved utsjekking. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Start med noen dråper og øk mengden etter hvert.


Du har nå fått en tykk og glatt saus.

Smak til med salt, eventuelt litt mer hvit pepper og litt sitronsaft. Hold sausen varm og server den ganske umiddelbart. BBQ- saus med honning og sennep kan benyttes både til å pensle kjøttet under grillingen og som saus. Anbefales til kylling og svinekjøtt! En annen kjær favoritt er feta- og chilikrem, som passer til det meste.


Pepperrotkrem er en enkel og smakfull saus , som passer bra til både kjøtt og fisk. Smak til underveis, og tilsett eventuelt mer vann, soyasaus, balsamicoeddik eller sukker hvis du synes det trengs. Rett før servering siler du sausen og rører inn ss smør og smaker til med nykvernet sort pepper.

Hvis du likevel synes at sausen er litt tynn kan du tilsette litt maisenna. Fres sjalottløken i smør, til den blir blank og myk. Tilsett tomatpureen og la den surre med et par minutter, og ha deretter i rødvin, balsamicoeddik, soyasaus, kraft (eventuelt utblandet fond), vann og krydder.


Bre et tynt lag av pizzasausen over pizzabunnen. Du får saus til overs som kan oppbevares i kjøleskapet noen dager, eller fryses ned for en senere anledning. Fordel ost, (rå) biffstrimler og paprika over og stek pizzaen på maksimal temperatur, til pizzaen er ferdigstekt.


Gi matfløten et forsiktig oppkok, og smak til med dijonsennep, kyllingfond (eventuelt litt av en smuldret buljongterning) og nykvernet sort pepper. Hell blandingen oppi formen, og strø revet parmesan over. Stekes ved 1grader, midt i ovnen, til steketermometeret viser grader. Til hverdags bruker vi stort sett buljong, men til fest og selskap er det lov å gjøre seg litt mer flid og koke egen kraft.


Bruk kraften til å lage ekstra god saus neste gang du serverer biff. Koke kraft til saus. MATGLEDE on TRINES MATBLOGG … Kylling er enkel og populær middag, både til hverdags og helg.


Her kommer en ny variant med appelsinsaus, som serveres med en fargerik og smakfull lun gulrotsalat med kikerter, mandler og feta. VIANVANG i Vågå (Dagbladet): Saus til vilt, saus til biff og saus til fisk. Over dampende gryter forklarer Arne Brimi enkle triks for å trylle fram gode sauser.


Vennligst la dette feltet stå tomt.

Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Biff serveres ofte når man skal kose seg ekstra.


Tilbehøret varieres veldig og det finnes flere typer kvaliteter kjøtt å velge mellom. Jeg velger ofte entrecóte når jeg skal steike biff på grunn av marmoreringen av fett som gir mer smak. Som tilbehør kan du variere i nesten alt av grønnsaker.


Som saus er det godt med bernaise saus. Rør inn paprikapulver og tomatpuré, og la det steke sammen i ett minutt. Ha i melet og hell over kraften. Har du brukt buljong er det mulig sausen på jevnes litt ekstra med maisenna).


Stek dem til det begynner å piple kjøttsaft på oversiden, 2-minutter. Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem, ca. Da er biffene medium stekt. Sørg for at sausen er god og varm. Trekk den av platen og rør inn terninger med kaldt smør.


Ha olje, eddike og sitronsaft sammen, og pisk det godt. Sausen må ikke koke etter smøret er rørt inn. Bland vinaigretten inn i salaten, smak til med salt og pepper, og settes til side til det er mat! Imponer gjestene dine med denne fantastiske retten. Biff Wellington både ser og smaker imponerende: Saftig kjøtt og et lag med knasende sprø butterdeig.


Tips: Smak soppblandingen til med et par dråper trøffelolje hvis du har det stående. Husk å steke i porsjoner. Dette må nok deles i to stekinger. Ha over i en kjele og tilsett krydder.


Ha litt vann i pannen mellom hver omgang. Alltid godt å smake underveis:) Tilsett tomatpure og fløte. Server med ris eller hjemmelaget potetmos. La det trekke til sausen er tykk nok.


Lærer du deg disse sausene, trenger du aldri mer bruke pose. Her er ti oppskrifter på hjemmelagd saus til kjøtt, fisk, fugl, pasta og pizza. Suppe passer til de fleste anledninger. Prøv den enten som forrett i forbindelse med selskapsmat eller som kveldsmat en kald kveld. Denne gangen ble det gresskarsuppe som sto på menyen.


Min kjære hadde oppskrift fra et eldre blad som vi tilpasset litt etter vår smak og lagde oss til middag for noen dager siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg