onsdag 15. mars 2017

Excel timeliste med tillegg

Timeliste i Excel med mange forskjellige prosenttillegg. Her endres satsene etter tid på døgnet og om det er hverdag eller helg. Hold oversikt over arbeidstimer, i tillegg til vanlige timer og overtidstimer for deg selv eller ansatte, med denne enkle timelistemalen.


Last heller ned vår gratis timeliste -mal i Excel -format. Uavhengig av om din bedrift bruker papir eller mobil, så er det viktig med faste rutiner for registrering og behandling av arbeidstimer.

Her kommer viktigheten med en timeliste -mal til overflaten. Dette får jeg også ta en titt på, om jeg kan få til å legge inn weekday som du her skriver. Excel oversatte arket til norsk når jeg hentet det ne så det var ikke noe problem.


Jeg har laget et enkelt eksempel på hvordan dette kan gjøres. Endre timeliste ved å klikke i en celle og skrive figuren du trenger. For eksempel , klikk på Time Out , og skriv 10:for å indikere at den ansatte klokket ut kl 10:45.


Excel holder rede på timer og totalsummer dynamisk i de fleste timelister. Jeg tror kanskje jeg forklarte meg litt dårlig med trekket i tillegg i forhold til pause, det jeg mente var at det beste tillegget den dagen blir trekt når jeg har pause, uansett når jeg har pause.

Det har ikke noe å si når jeg har pause. Jeg fant da en veldig enkel løsning på dette, og slettet ditt eksempel. Den krever manuell utfylling, men er fin hvis du selv skal holde oversikt over timer. Arket er beregnet for at du har fleksitid og jobber dager i uka. Steffen lurer på om det går an å bruke Excel til timeregistrering slik at man kan skrive inn at man jobber fra et klokkeslett til et annet og at Excel deler opp tiden i normalti overtid.


Timefangst som tar hensyn til tillegg , overti ferie, fravær, fleksiti akkor reisetid med mere gjør det mulig for din virksomheten å holde kontroll på ressursbruken. Med våre løsninger får du en helautomatisk prosess som sikrer effektive rutiner for både medarbeider og leder. Selv har jeg gjort en liten variant for å få regnet ut lønn i tillegg. Da er det bare å gange summen med timelønn. Filen er en vanlig Excelfil, men den er skrivebeskyttet slik at du må lagre den med et annet navn.


Jeg har jobbet meg fram til en avtale med arbeidsgiver hvor jeg skal føre timene jeg jobber inn i et excel ark Jeg er egentlig veldig usikker på hva jeg skal legge inn av formler her. Hvis du skal legge til tallene fra januar i dette underholdningsbudsjettet, merker du celle B som er cellen rett under kolonnen med tall. Deretter klikker du Autosummer. En formel vises i celle B og cellene som summeres, utheves.


Trykk ENTER for å vise resultatet (994) i celle B7. Du kan også se formelen i formellinjen øverst i Excel.

Siden Excel gir også beregningsverktøy basert på Excel er Sum og Autosummer -funksjoner , kan du raskt beregne arbeidstimer på daglig , ukentlig eller månedlig basis hvis du ønsker det. I tillegg kan skape en timeliste gjennom Excel unngå kostnadene ved å kjøpe tid - ark programmer , og du kan endre den til organisasjonens krav. Undertegnede arbeidstaker og oppdragsgiver attesterer at oppført timetall er i samsvar med faktisk gjennomført arbeid. Underskriften av partene gjelder også for den midlertidige ansettelsesavtalen på side to av timelisten, når den er gjeldende. Lønn blir bare utbetalt etter fullstendig utfylt og underskrevet timeliste.


Utlegg avtales på forhånd – originale kvitteringer vedlegges timeliste. Kjørelister fylles ut i tillegg til timeliste og med spesifikke distanser. Der ikke annet er avtalt så godskrives km for henting og levering mellom hjemmene.


Annen kjøring skal avtales med saksbehandler. Når vakta er registrert, vil vakten være knyttet opp mot det første avviket, slik at det blir lett å holde oversikt over hvem som går som vikar for hvem. Avviksmodulen gir mulighet til å registrere og holde oversikt på alle avvik.


Microsoft Excel Så langt ser mitt oppsett slik ut f. I tillegg kan appen brukes uten tilgang til internett, og sier ifra hvis du har glemt å føre timer. Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Timeregistrering overalt - for alle mobiler og datamaskiner. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser.


Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg