fredag 31. mars 2017

Drammen helsestasjon hpv

Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! Aktuelle tema kan være kvinnehelse med informasjon om familieplanlegging, oppfølging i graviditet, celleprøve, selvundersøkelse av bryst og HpV -vaksine. Kvinner som får oppfølging i svangerskap på Migra helsestasjon har også tilbud om barselbesøk etter hjemkomst fra sykehuset samt etterkontroll og hjelp med prevensjon. HPV -vaksine til unge kvinner.


Dette er et helsetilbud til ungdom som bor eller midlertidig oppholder seg i kommunen. Her jobber helsesøster og lege som er vant til å snakke med ungdom og som har taushetsplikt. Tilbudet er gratis og det er ingen timebestilling hos helsesøster, men kun hos legen.


Skal du ta turberkulosekontroll må du kontakte smittevernskontoret i din bydel. Lierbyen seniorsenter,Vestsideveien (Perrongen) 12. Finn din nærmeste helsestasjon. HPV vaksinen er en vaksine som beskytter mot smitte med humant pappiloma virus ( HPV ). HPV er årsaken til nesten alle tilfeller av livmorhalskreft i Norge i dag. HPV vaksinen gir god beskyttelse mot smitte av HPV viruset og kan derfor beskytte deg mot å senere utvikle celleforandringer og livmorhalskreft.


Dersom du ikke har fått tatt 2. Våre tjenester Vaksinering Vi tilbyr råd og veiledning om reisevaksiner og andre vaksiner. Influensavaksinen er kun for de som bor i bydelen. Helsegevinsten kan være stor om du vaksinerer deg!


Bli med på seminar om utvikling av idrettsanlegg! Lier kommune og Lier idrettsråd inviterer til seminar om anleggsutvikling tirsdag 18. Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse. Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt. Aleris har lang og bred erfaring innen vaksinasjon mot ulike allergier og sykdommer.


Ta kontakt på telefon eller kom innom din nærmeste avdeling hvis du ønsker å vaksinere deg. Vi har ingen ventetid. Helsenorge har kvalitetssikret informasjon om helse, sykdom og rettigheter, og digitale tjenester som bytt fastlege, e-resepter og kjernejournal.


Vil du være med på laget? Vi trenger dyktige medarbeidere som brenner for faget sitt og som vil være med å bygge fremtidens Larvik. Drammen helsestasjon Har åpent timer i uken. Onsdag ettermiddag. Regnet siler jevnt og trutt gjennom det tunge, grå skydekke.


Hvorfor tar ikke jenter imot hjelp som redder livene deres? Noen får høre av foreldrene sine at vaksinene er for jenter som ligger rundt. Du finner de viktigste helsetjenestene som Lørenskog kommune tilbyr i knappemenyen over. En rekke helsetjenester er samlet under samme tak på Helsehuset. Kontakt Trondheim bydrift.


Det er mulig å søke om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg