torsdag 30. mars 2017

Eggedosis med kakao

Jeg har flere ganger nå prøvd å lage eggedosis med kakaopulver, men jeg klarer ikke få den like luftig som vanlig eggedosis. Jeg pisker eggedosis som blir luftig og fin, men når jeg ha opp i kakaopulveret og pisker det inn så detter eggedosisen sammen. Er det ikke mulig å lage eggedosis med kaka. Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter.


Noen annonser ser du fordi vi tror de kan interessere deg. Vi antar dette basert på din tidligere aktivitet på Schibsteds nettsteder og apper.

Smelt smøret og hell det varmt over havregrynene. Visp egg og sukker til eggedosis. Bland mel med kakao , bakepulver og vaniljesukker og sikt det i eggedosisen, rør inn havregryn- og smørblandingen. Vil du ha suksess på barnebursdagen? Vi voksne syns det smaker godt også.


Her finner du oppskrift på risboller. Noen dager får jeg sånn lyst på sjokolade at det føles som jeg kunne drept noen for en. Egentlig tenker jeg at jeg skal prøve i det lengste å unngå erstaningsmat, men det hender jeg bare gir etter.


Risboller er smakfullt julegodt!

Ha i kakao , litt sterk kaffe og romessens. Bland inn ris til alt har fordelt seg utover risen. Pisk egg og melis til eggedosis i en kjøkkenmaskin. Bland deretter i siktet kakaopulver, kaffe og til slutt det smeltede kokosfettet (i kjøkkenmaskinen). Pensle papiret med litt matolje.


Senk farten på kjøkkenmaskinen og rør inn smeltet smør. Sikt kakao , vaniljesukker og hvetemel, og vend det inn i røren med en slikkepott. Hell røren i langpannen og jevn ut overflaten.


Elt lett inn puffet ris. Sett boller med skje på matpapir. Avkjøl og oppbevar i kjøleskap til servering. Har du små kokker i huset? På MatStart kan barna enkelt lære å lage risboller selv.


Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Klassisk sjokoladekake med kakao Oppskrift: En klassisk sjokoladekake som alle liker, og som passer til alle anledninger.


En av 3gode oppskrifter fra Dr. Bruk gjerne litt frisk mynte på toppen for det lille ekstra.

Bruker du vår eggedosis oppskrift ovenfor har du en fin basisoppskrift som du kan bruke til hva du måtte ønske. Denne malen er helt super. Her kan man enkelt se hvor mye man skal bruke av hver ingrediens for å få den størrelsen på kake du vil ha. Men når jeg lager sjokolade sukkerbrø så bytter jeg ut halvparten av hvetemelet, med bakekakao istedet. Disse bollene er ekstra gode ettersom de er basert på eggedosis , de blir dermed litt mer luftige og ikke så tunge.


Verdens beste risboller 150g delfiafett 100g. Lag eggedosis av egg og sukker, tilsett smør vekselsvis med vann og melet. La svelle ca minutter og stek i krumkakejern ved middels svak varme. Det er litt vrient å bruke krumkakejern, men etter litt trening så funker det.


Krumkakene må ikke være for mye stekte før de tas ut av jernet og krummes. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her.


Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg