tirsdag 14. mars 2017

Erkeenglenes tarotkort

Nå kan du motta presise beskjeder på en varsom måte og få tryggheten til å handle deretter! Du vil føle deg drevet til å gå videre med positive livsforandringer med hjelp fra erkeenglene, som veileder deg i Erkeenglenes Tarotkort. Doreen Virtue og Radleigh Valentine.


ERKEENGLENES TAROTKORT Få svar og mot med kort med norsk tekst. Lille Arkana - De små hemmeligheter. Se alle produkter Danske kort.

Colette Baron-Reid. Vi har alle norske og danske tarotkort og tarotsett i vår nettbutikk. Vi sender norske tarotkort over hele landet. En av de siste er Engle Tarotkort - en kortstokk med kort etter modell av klassisk Tarot.


Det kan diskuteres om endringene er helt vellykket. Nettbutikk med steiner og krystaller for healing. Tromlede steiner, naturlige ubehandlede steiner, slipte steiner og krystallengler, krystallhjerter, krystallpyramider, krystallstaver og krystallpendler.


Her har du da altså en reading for denne uken (3-desember). Pris NOK 34inkl.

Det er fordi jeg for de kortene jeg. Tilbud NOK 24Førpris:. Du möter olika frestelser. Du blir någons syndabock eller upplever dig själv som martyr. Denne uken er det ” Erkeenglenes tarotkort ” som viser veien.


Tolking av kort – Uke 11. Styrke, Erkeengelen Ariel. Det var noe Josva fikk vite da han stod. Jeg fikk en helt annen tolkning av kortene enn spåmannen ga meg.


Gylne Tarot, Engletarot, Erkeenglenes Tarotkort og Zen kort. Som tilleggskort bruker jeg Orakelkortene fra: Gudinne Veiledning, Engleterapi, Magiske Budskap fra Alvene, Healing med Alvene og Butterfly for Life Changes. I tillegg bruker jeg min magiske pendel ved ja og nei spørsmål. Hun vil igjennom dette minikurset lære bort litt av sin kunnskap om hvordan man bruker kortene. Hun har grundig kunnskap om symboltolking.


Kurset vil ta utgangspunkt i Erkeenglenes tarotkort som nylig har kommet ut på norsk. Disse kortene er lette for nybegynnere å lære seg fordi teksten står på kortene. Bilde fra boka Erkeenglenes budskap, av Sissel Hufthammer.


Den stille uke passerte i fredens tegn, stor-påskehelga likeså, men da det endelig ble ørkandag igjen og postgangen kom seg ut av sin ukelange dvale, da lå det plutselig og ute av det blå en spennende pakkepose i postkassen min.

Alternativmessen Tønsberg. Sted: Quality Tønsberg Lørdag 7. Eli Wium er kjent som en av Norges dyktigste i klarsyn og har lang erfaring. Ved Eli Wium, som er kjent som en av Norges dyktigste i klarsyn og har lang erfaring i tydning av tarotkort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg