torsdag 9. mars 2017

Parkdress test 2017 foreldre og barn

Parkdresser for norske værforhold. Små turer er også store. Vinner av parkdress-test for barn. Hos oss finner du et stort utvalg av parkdresser til barn. Se vårt utvalg her!

Kjøp parkdress for barn hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Løsninger som forenkler rengjøring og tørking er også et klart pluss.


Men det er ingen krise om pusteevnen ikke er optimal. Det er mye stoff i disse plaggene, og vanntette plagg gir sjelden veldig god pusteevne. Det er rett og slett nesten umulig å få til rent teknisk.


Noen foreldre opplevde fargene som noe glorete, men barna likte dem, og deres mening veier tyngre i dette spørsmålet, siden det er dem som skal ville ta på seg dressen hver morgen.

Tenson Dominic er en velfungerende vinterdress som barnet aldri fryser i, med en veldig god passform som gjør det enkelt for barnet å kle den av og på seg. Når temperaturen er sånn midt i mellom, og dessuten hele tiden skiftende, kan det fort by på problemer å finne klær som hverken er for kalde eller for varme. Ingen våte barn , og det virker som dressen puster godt selv om den tåler mye vann.


Dressen er lett å ta på og lukke, og sitter passe løst slik at det er plass til ekstra lag under uten at den blir trang. Boardman settet passer til dagene med mye slaps og søle. Våre parkdresser er 1 vind og vanntett og kolleksjonen til barn er også 1 fri for fluorkarboner! Kjært barn har mange navn. Stormberg har fokusert på å lage sikkert barnetøy tilpasset alle årstider og utviklet spesielt for aktive barn.


Barna har vært kalde og det har gått fort hull på de vi har hatt. Hurra, snart kommer høsten og vinteren og med det følger snø, slaps og kulde. Lange dager ute, krever klær som holder barna tørre og varme, og samtidig tåler hard barnelek.


Barnas Hus er en ledende faghandel innenfor klær og utstyr til barn og baby. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Kullen vattert parkdress har også blitt testet av at uavhengig laboratorium som ga dressen toppresultat for vanntetthet.


Kvaliteten på glidelåsen,.

Test av parkdresser. Lena Aksland Møller er mor til tre barn og styrer i Kragskogen. Ta gjerne med barnet i butikken for å prøve parkdress. Mansjetter og strikk. Disse to dressene får bra score på kvalitet - og koster bare halvparten så mye som testvinnerene.


Billig vinterdress best i test. Coop og koster bare 6kroner. De testede HM-dressene koster i snitt 5kroner og ligger dermed i samme prisklasse som Reflex og Ellos. Men Europris, som oppnår langt bedre resultater enn nevnte trio, er altså enda rimeligere.


Det er uforede dresser som, brukes vår, sommer og høst. Vinterdress er en foret dress. Våre funksjonelle parkdresser og vinterdresser gir beskyttelse fra topp til tå i vin regn og snø. Våre dresser er designet med barna i tankene, og er laget for å tåle det nordiske været, noe som gjør at barna kan leke behagelig og lenger uavhengig av været.


Kun kjente merkevarer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg