torsdag 16. mars 2017

Kortspill krig

Kortspill krig

Stort utvalg av kortspill. Rask levering og lave priser! Krig kan tilpasses med egne regler i tillegg. Du kan også lese om andre interessante spill som blant annet Amerikaner, Sjueren, Spardame og flere typer av kabal. Hvis du er ute etter et enkelt kortspill har du kommet til riktig sted.


I kortspillet Krig skal man nemlig bare snu hvert sitt kort, og den som har høyest vinner begge kortene. Krig : Hvis kortene har samme verdi, blir det krig. Så tar dem det siste kortet og legger det med forsiden opp. Den som har det høyeste av disse to kortene vil da vinne alle ti kortene.


Om det fortsatt er likt, blir det en ny krig. Les mer om dette her. Kortspillet Krig - Flash. Diskusjon om kortspill. Klondike solitaire online regler - Gratis 7er kortspill instruksjoner.


Kabalen har mange navn og kalles også vanlig kabal, windows kabal og klondike solitaire. Lær kortspillet : Hjerter spilleregler - Online hjerter regler - Gratis hjerter instruksjoner. Legg Hjerter gratis på nett.


Hjerter er et kortspill for fire spillere som spilles med en vanlig kortstok uten jokere. Det spilles om poeng over flere runder spill. Kong Spar syntes dette var en god ide og innkalte Kong Hjerter, Kong Ruter og Kong Kløver til møte.


Kortspill krig

De satt sammen i flere dager og pratet, og så ble de enige om heller å spille kort enn å krige. Og kortspillet de valgte var ”Spirrevipp”. Her kan du spille hjerter, poker, hopp i havet eller kortspillet 31. Hekta på kabal online? Ifølge Nettavisen er kabal mer vanedannende enn det avanserte World of Warcraft.


Enkle kortspill for vennegjengen. Den tradisjonelle kortstokken vi kjenner til i Norge i dag, er den som inneholder kort-pluss eventuelt jokere. Disse jokerne benyttes kun i få enkelte kortspill , og derfor legges de som oftest bort når man spiller kort. Man kan bruke jokerne i kortspillet ” Krig ”. Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser.


Kortspill krig

Klassisk kortspill til barn. De fleste har vel spilt krig med vanlige kort. Dette er en variant for de minste barna. Passer for spillere. Så sammenlignes kortene.


Begge snur sitt kort på likt. Er det samme motiv på kortet, så vinner den som har den største. Ruller fra Kinas Tang-dynasti nevner et spill med papirfliser (selv om disse liknet mer på moderne domino enn kort), og eksperter anser dette som den første skriftlige dokumentasjonen for kortspill. Følg lenken nedenfor om du vil finne ut mer om denne bonusen. Gris er et kortspill for barn hvor man bruker en vanlig kortstokk.


Hver spiller får utdelt fem kort, og ved gjensidig bytting rundt bordet prøver man å samle fem kort av samme farge (kløver, spar, ruter eller hjerter).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg