tirsdag 21. mars 2017

Dåpsbord inspirasjon

Grønt dåpsbord Her dekket vi bordet til dåp og navnefest i hvitt med friske nyanser av grønt og turkis. En nydelig fargepalett til guttedåp. På et bord som er rundt er det fint å sette lys og blomster i lave holdere og vaser i en slyngende form bortover bordet.


Skal du arrangere dåp, og trenger inspirasjon til borddekking? Da har du kommet til riktig sted.

Trenger du pynt til dåpen? Da finner du et stort utvalg av pynt som kan passe hos festkompaniet. Det er ikke alltid lett å vite hva man trenger når man flytter for seg selv for første gang. Under har vi samlet litt nyttig informasjon og inspirasjon – sortert på rom og kvaliteter, som kanskje gjør det litt enklere å velge akkurat det som kan gjøre din første bolig nesten helt perfekt. Her har jeg valgt fargetema i hvit, tre og ferskenrosa som passer til hedersgjesten og sesongen.


Et morsomt og sommerlig dåpsbord for feiring av en liten pike. Slik kan du pynte bordet til dåp eller navnefest Dåp eller navnefest er en stor dag, og det skal feires.

Et vakkert bord skaper en hyggelig ramme rundt begivenheten. Det lureste er å velge ut servietter først, og deretter velge ut lys og eventuelt løper for å få alt til å matche bra. Nå på våren er det mange små og store anledninger det passer å gjøre det lille ekstra ut av bordpynten.


Det er tid for både konfirmasjoner, barnedåp og bryllup. Vi gir deg tips og ideer til hvordan du kan pynte festbordet. På dette bordet har vi valgt å bruke sesongens blomster i små glassvaser som du finner hjemme.


Det er bare fint med forskjellige høyder og utrykk på vasene. På våren og sommeren finner du de vakreste blomster i grøftekanten og i blomsterbedene. På denne siden har vi kun lagt til et utvalg av de serviettene som brukes mest til dåp, navnefest og babyshower.


Her får du inspirasjon og gode tips til hvordan du kan pynte et vakkert festbord. Noen som har lyst å dele bilder av dåpsbordet sitt? Gjerne nærbilder, slik at det går an å se detaljer #128578; Jeg trenger inspirasjon :D. Bordpynt til dåp – gutt 18. Flere resultater fra forum.


Det finnes heldigvis flere fine festduker til runde bord. Dette bordet til dåp eller navnefest er elegant, søtt og koselig på en gang.

Her har vi brukt en duk med klassisk hvitt fint mønster i damask. Det er dekket i hvitt og gull, og fargeinnslaget består i hovedsak av rosa blomster, samt papirservietter i grått og rosa. Kvar søndag deler vi eit prosjekt eller andre tankar her.


Skap et festlig dåpsbord. Finn inspirasjon og kjøp alt du trenger for å skape den perfekte stemningen i dåpsselskapet her hos oss. Velg mellom et stort utvalg bordpynt og servise til dåpsbordet, kjøp dekorative og søte ballonger, gaveesker og poser.


Når festbordet skal dekkes har alle hver sin stil, og mens noen liker den tradisjonelle, røde julen er andre mer begeistret for det minimalistiske. Inspirasjon til julens oppdekninger. Dette festbordet dekket jeg først med flaggvimpler til nasjonaldagen, men så kom jeg på at bordet uten flagg også kan passe til andre anledninger som dåp, konfirmasjon og jubileer av ulike slag.


Det skal jo ikke så mye til før 17. Men det er ganske vanskelig å velge riktig tannlege å gå til. Lurer om det er noen fra Stavanger som har fått regulering og kan si litt om bra eller dårligste tannlegekontorer. Twilight Sparkle Flørter med forumet.


Lisbeth Dahl inspirasjon Jeg falt så for forsiden av katalogen til Lisbeth Dahl. Du kan se hele katalogen på hjemmesiden deres. En krok gjemt blant syrinene. Skulle gjerne hatt en hel hekk med dem rundt hele eiendommen.


Vi har også syriner i hagen og jeg elsker dem. Naboen fortalte at det hadde det vært før, men alle fikk sykdom som de ikke klarte å bekjempe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg