onsdag 22. mars 2017

Eurest pasienthotell

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! Haukeland Hotell består av 1gjesterom, fordelt på to bygg.


Alle rom har også nødalarm for å ivareta våre gjesters sikkerhet. Medirest tar seg av driften av pasienthotell og rehabiliteringssentre, slik at helseforetaket kan konsenterere seg om sin kjernevirksomhet. Som markedsleder er vi eksperter på å støtte og forenkle din hverdag. De forventer derfor at pasienthotellet vil måtte stenge i løpet av helgen.


Pasienthotellet på Ullevål kan bli stengt på grunn av sykepleierstreiken. Listen over godkjenninger finner du her eller på vilbli. For pasienter og eventuely pårørende som er kalla inn av sjukehuset som eit ledd i behandlinga vil sjukehuset bestille og dekke rom på hotellet. Dersom det er oppgitt et opplæringskontor, kan du ta kontakt med dette. Hotellet har egen restaurant og alle faste måltid blir servert fra buffé.


Vi tar utgangspunkt i sunne råvarer og variert utvalg. Frokost er inkludert i romprisen. Lunsj, middag og kveldsmat er til salgs for de som ikke har alle måltider inkludert.


Compass Group er en verdensledende leverandør av måltidsrelaterte tjenester og andre supporttjenester. Før du kan få lærekontrakt med en bedrift, må bedriften være godkjent for ditt fag. Morselskapet er verdens største leverandør av måltidsrelaterte tjenester, og har en årlig omsetning på nærmere 2milliarder kroner, ifølge selskapets hjemmeside. Zefyr pasienthotell er drevet av Norlandia på oppdrag av Nordlandssykehuset HF.


Cateringvirksomhet og kantiner, pasienthotell og forpleining på rehabiliteringssentra, kurs- og konferansesentra, renhol resepsjon, kontorstøttetjenester og eiendomsservice. Vi har avdelinger over hele landet og våre søsterselskaper er ESS Support Services AS og ESS Mobile Units Offshore AS. En dispensasjon ville holdt det åpent.


Men NHO ga råd om ikke å søke, forteller driftsselskapet. BERGEN (NRK): Stengingen av sykehotellet kan få store konsekvenser, advarer Haukeland. Sykepleierforbundet og NHO Service og Handel.


Situasjonen er helt fastlåst og belastningen er stor for noen få bedrifter. Vi vurderer derfor å benytte lockout slik at alle de bedriftene kravet fra NSF er rettet mot, står solidarisk sammen i streiken, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid. Her er sju av åtte sykepleiere er tatt ut i streik. Tirsdag ble de øvrige ansatte ved hotellet permittert.


Har sendt varsel til Fylkesmannen: – Frykter for liv og helse ved sykepleier-lockout. Oslo kommune mener en sykepleier-lockout vil medføre fare for liv og helse fra første time den blir. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Eurest Ullevål pasienthotell AS – NSF Oslo. Godthaab Helse- og rehabilitering – NSF Akershus.


Rehabiliteringssenteret Nord-Norges Kurbad AS – NSF Troms. Den dynamiske nordiske virksomheten dekker samtlige lan og omfatter så vel måltidsrelaterte tjenester som Facility Management. NHO har gitt sykepleierne nytt tilbud – fikk nei.


Tirsdag tok NHO kontakt med Norges sykepleierforbund med et nytt tilbud for å løse konflikten, men fikk avslag. En leverandør av hjemmesykepleie i Oslo og Bærum kommune med til sammen 2brukere vil være ute av drift fra og med arbeidstidens begynnelse onsdag 21.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg