onsdag 1. mars 2017

Skatteoppgjør 2018

Logg inn her for å endre. Alt sendes elektronisk. Du får inntektsfradrag (tidl. kalt skattefradrag) for gaver du gir til oss. Skattekort, skattemelding (selvangivelse), skatteoppgjør , skattelister, tema og fradrag som hjelper deg til å få riktig skatt.


Skatteoppgjør 2018

Skattekort Her kan du bestille, endre og finne informasjon om dette. Skatteoppgjør til høsten: Lønnstakere og pensjonister som skattekontoret trenger mer tid til å behandle, vil få skatteoppgjøret når det er ferdig behandlet. Fra medio august blir det løpende oppgjør frem til onsdag 23. Den første puljen skatteoppgjør som legges ut på Altinn er klart 27. Etter det blir det lagt ut en rekke skatteoppgjør 15.


Leverte du skattemeldingen på papir får du skatteoppgjøret ditt tidligst i august. Dette er kanskje det spørsmålet som flest lurer på i forbindelse med skattepenger. Altinn - din digitale dialog med det offentlige.


Her finner du skjema, meldinger og relevant informasjon. Selv om skattemeldingen i utgangspunktet blir tilgjengelig 4. Du må logge inn for å se opplysninger om personer og bedrifter. Det har skjedd en feil.


Ektefeller som mister skatteklasse får 6. Skatteetaten kan rette opp opplysningene, beregne skatten på ny og sende deg et nytt skatteoppgjør. Som vanlig er det foretatt justeringer i satser, innslagspunkt, terskler og den slags, som vil påvirke hvordan du blir skattelagt neste år, men endringene virker å være færre og mindre enn vanlig. Hvis du har et netto tap på denne posten legger du inn et minustegn foran. Næringsinntekter: Her er det viktig å huske på at du må legge inn resultatet av inntekten din to steder.


Skatteoppgjør 2018

Du får beskjed på e-post eller SMS når skatteoppgjøret ditt er klart. De fleste lønnstakere og pensjonister får skatteoppgjøret 20. Om ditt skatteoppgjør er klart, kan du se skatteoppgjøret på skatteetaten.


Fordelene med å være e-bruker er blant annet at du får raskere svar på henvendelser til Skatteetaten, du får et eget arkiv for elektronisk post i Altinn og det kan gi deg et tidligere skatteoppgjør. Bruk minutter til å se over skatteoppgjøret ditt. Har du ikke gjort noen endringer på den forhåndsutfylte skattemeldingen vil du mest sannsynlig ha fått et skatteoppgjør i tråd med den innsendte skattemeldingen – men feil kan selvsagt gjøres, så ta en sjekk likevel.


Skatteoppgjør 2018

Videre viser tallene at millioner lønnstakere, pensjonister og personlig næringsdrivende fikk tilbakebetalt skatt til gode i årets skatteoppgjør , mens 760. For tre av fire personer som fikk skatt til gode eller restskatt, er beløpet under 15. For én av (fire prosent) er beløpet over 50. Visste du at hvis du har skatt til gode, så kan du få det allerede 20. De første skatteoppgjørene er klare 20.


Jeg har beregnet min skatt til gode i januar og har planlagt hva den skal brukes til. Tjente rått på fiolinsalg. Hva er et skatteoppgjør ? Skatteoppgjøret viser grunnlaget for skatteberegningen, altså hvordan Skatteetaten har kommet fram til de tallene de har.


Skatteoppgjør 2018

Ut i fra dette regnestykket ser du hvor mye du skulle betalt i skatt i år, og hvor mye skatt du har betalt hittil i år. Har du betalt mer enn du skulle, får du penger igjen. Skattemeldingen, tidligere selvangivelsen.


Innen denne datoen skal du ha mottatt oppgavene rapportert via tredjeparter som du trenger for skattemeldingen. Skattepengene vil komme på konto første virkedag etterpå som er 5. El-bil gir en reduksjon i grunnlaget på prosent. Hvordan bokføres nå skatteoppgjøret med et. Dersom skatteoppgjøret ditt ikke er klart da er neste mulighet 15.


Deretter vil det være ukentlige skatteoppgjør fram til 23. Har du penger til gode ved skatteoppgjøret vil disse normalt være overført din konto innen tre uker etter skatteoppgjørsdato. Beløp under 1kroner utbetales ikke.


Du er nå logget ut fra Skattelistene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg