onsdag 22. mars 2017

Herkules hundebur

Finn alt du trenger til din hund. Et bredt utvalg av kvalitetsmerker. Morsomme og stimulerende leker. Kun merkevarer av høy kvalitet.


Herkules hundebur

Gummimatte festet med borrelåser i bunn sikrer et komfortabelt og sklisikkert opphold for hunden under. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din.


Ring oss gjerne på tlf. PRO serien er toppmodellene, ECO serien er økonomimodellene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Lynrask levering helt hjem på døra. Fri frakt over 49- Bestill på Dyrekassen. Nettstedet vårt benytter informasjonskapsler for å garantere den beste brukeropplevelsen.


Ved å fortsette å benytte nettstedet, godkjenner du bruken av informasjonskapsler. Velg mellom trygge bur fra kjente merker som Variocage, 4pets og Trixie. Hundebur og transportbur til din hund.


Herkules hundebur

Disse passer perfekt inn i ditt herkules hundebur. Deilig, stabilt liggeunderlag for hunden mens dere er på biltur. Burene er kollisjonstestet og kjent som noe av det beste du kan ha i bilen for trygg transport med hund i bil. Passer de fleste biler og har en design som møter din hunds behov.


Utvalgte ”high-tech” materialer og eksklusiv design gjør dem attraktive, brukervennlige og trygge for dagens hundeeier. Det superstabile buret gir hunden en. HxBxD: 6x 9x 95cm. Buret er produsert i Sveits og brukes av politietater og militæret i mange europeiske land.


Herkules hundebur

Leveres med nøkkel, vertikale glatte rør som hindrer biting og klatring. Tûv godkjent og ISO sertifisert. Vi har noen bur igjen fra forrige versjon til redusert pris): Dette er noe av det flotteste og mest eksklusive som finnes når det handler om trygg transport av hund i bil. We invest in companies located in the Nordic region, primarily in Norway, and acquire majority interests in established businesses with strong growth potential.


Herkules hundebur er det ypperste av bur for bil. Kollisjonstesten viser at selv de beste selene strekker seg for mye slik at hunden kan nå passasjerene. Veterinær Kristin Wear Prestrud mener likevel at sele er en bedre løsning enn å kjøre med hunden usikret. Bur er det vi anbefaler, men det er jo ikke alle som har plass til et bur i bilen.


Vi har alle produktene fra MiM - Variocage, alle produktene er ikke lagt ut ennå, finner du ikke produktet du leter etter kan du sende oss en mail så skal vi svare etter beste evne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg