fredag 17. mars 2017

Lite hotell i københavn

Bestill ditt hotell i København online. Se anmeldelser og bilder. Sentrale beliggenheter. Eksklusive tilbud på overnattingssteder i utsolgte perioder. Raskt, enkelt og brukervennlig.


Umiddelbar bestillingsbekreftelse.

Enkel, rask og trygg bestilling! Nye tilbud hver dag. Finn et billig hotell for natten. Søk og bestill billige hoteller nå. Det positive var at det var vask på rommet.


Dette koselige hotellet ligger bare minutters gange fra sentralstasjonen, og like i nærheten av Strøget, hovedgaten i København. Very good breakfast and location, just few minutes from metro and minutes from central station. København er byen for deg som vil på en billig, fin og rask weekendtur, samtidig som du er på utkikk etter gode opplevelser.


En overnatting på hotellet er en opplevelse i seg selv.

Det som den gang var et gammelt pakkhus er gjort om til et meget stilrent hotell som byr på muligheten til å nyte det beste av både fortid og nåtid i hjertet av København. Hvert av de 3rommene er unikt. Finner du hotellet til en lavere pris noe annet sted så matcher vi det med vår prismatch. Alltid lave priser. Ikke bruk mer penger enn nødvendig!


Sammenlign tilbud og bestill. Romantisk hotell i København – God mat og flotte opplevelser. En av fordelene med å reise til et romantisk hotell i København , er at det meste i byen er en god del billigere enn i Norge. Spis god mat og kjøp en flask vin til middagen, uten at det koster skjorta. Vi finner det beste hotellet til din reise.


REISEGUIDE KØBENHAVN København er Danmarks hovedstad og det er ikke for ingenting at København er et svært populært valg for en helgetur. Søk etter hoteller i København på Expedia. Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i København. Hotell i København ? Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i København. Leiligheten har også fullt utstyrt kjøkken.


Scandic har hele hoteller i København , og de aller fleste ligger i sentrum. København sentrum byr på hyggelige gater med farverike hus, spektakulære slott og spennende museer. Ta en titt på bilder, les anmeldelser fra tidligere gjester og bestill hotell med vår prismatch.

Park Inn by Radisson ligger rett ved siden av metrostasjonen Femøren, to stopp fra terminalen. Vi vil også fortelle deg om hemmelige tilbud og salg når du registrerer deg for å motta våre e-poster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg