torsdag 9. mars 2017

Lettvint dessert kake

Topp nachochips med is og dypp i sjokolade. Raskt, enkelt og digg! Bestill Dessert hos Just Eat. Hundrevis av forskjellige restauranter. Ikke la de gjøre det!

Her er fem enkle kaker du kan lage fra bunnen av : Enkel kanelkake – en av de mest populære kakeoppskriftene på bloggen og det med god grunn. Den smaker godt OG er enkel å lage. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet.


Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til.


Oppskrifter og tips på hjemmelaget dessert.

Sjokoladefondant, crème brûlée, panna cotta, fruktsalat eller tilslørte bondepiker? Lette desserter på late dager. Om sommeren er det lett å leve - på alle måter. Med sol, lys og varme nyter vi aller helst det enkle og lette. Hva med å avslutte med noe søtt, noe friskt, - veldig godt og kanskje ikke for mektig?


Her får du noen flotte oppskrifter på deilige sommerdesserter. Dessert hører ofte til helgekosen, men her er fem desserter du godt kan nyte i hverdagen. Fristende og fargerikt - Frukt kan du spise til dessert hver dag, sier Gerd Byermoen informasjonssjef hos. Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din!


Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Det supre med denne kaken , er at du helt sikkert har alle ingrediensene i kjøkkenskapet allerede. Kakerøren kan blandes sammen på noen minutter, og den skal være såpass lettvint å lage at du kan slenge den sammen i løpet av en liten reklamepause, ifølge bakebloggeren. Du kan når som helst melde deg av e-postlisten.


Når jeg skal lage gode desserter og kaker , er ekte og godt sukker en selvfølge, sier Brimi, og rører en stor kopp sukker inn i en blanding av økologisk tjukkmjølk fra Røros og seterrømme.

Ukens kake Lettvint napoleonskake med blåbær (keko64) Lag verdens enkleste kake til dessert i dag. Få ukens kake som nyhetsbrev. Forrige fredag var det topp snacks (les innlegget HER ) og denne fredagen tenkte eg å ta topp desserter. Her finner du varierte oppskrifter og eg håper det kan være noko for einkvar smak! Visst ikkje veit dere kor menyen er – der finner du haugevis av oppskrifter på både kaker , desserter , snacks og muffins.


Eg har også laga en egen kategori med oppskrifter uten helsekostprodukter, visst det er meir aktuelt for deg. Dessert kan også ha plass i et balansert kosthold og det er ikke vanskelig å lage sunne og velsmakende desserter uten sukker og mel. Trenger du en langpannekake til dugnaden, skoleavslutningen, barneselskapet, eller har du bare lyst på noe godt til kaffen?


Her har vi i samlet gode og saftige varianter av klassiske langpannekaker. Denne desserten kunne jeg spist på en flott restaurant og betalt hundrevis av kroner for. Hør her: Legg tykk yoghurt i en bolle, ha på masse, flytende honning, friske bær og knus noen sjokoladekjeks som du strør over. Det finnes et godt knippe med slike desserter. Desserter du kan trylle fram på noen sekunder - i alle fall minutter.


Sunn Dessert er en nettside som fokuserer på sunne desserter , kaker og snacks. Overvekt har blitt et økende problem i samfunnet de senere årene, men hvorfor skal det gå ut over desserten ? Hvorfor skal høydepunktet i måltidet lide for at man ellers bruker usunne ingredienser? Denne lekre kaken er signert Ingvild Kristine, som driver bloggen The Glutenfree Lifesaver.


Jeg er egentlig ingen kaffedrikker, men den kremete smaken av nykvernet kaffe blandet med valnøtter og fløyelsmyk smørkrem, er rett og slett for innbydende til å motstå! Det er faktisk hennes favorittkake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg