torsdag 2. mars 2017

Bga rammer

Fraktfritt over 3kr. Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Nordens største utvalg av fotorammer.


Bga rammer

Hvis det er én ting vi har 1 kontroll på, så er det rammer ! Vi vet alltid hva som gjelder. Løsningen er å bestille ramme med dine egne mål. BGA Fotobutikk har nemlig eget rammeverksted som lager flotte rammer på bestilling. Uansett om du vil ramme inn et vakkert postkort, en av tegningene til barnet ditt eller noe annet, så kommer riktig ramme til å framheve bildet akkurat på den måten du ønsker. Har du noen gang prøvd å bytte farge på rammen for å se hvilken forskjell det gjør for motivet?


Rammer i svart, hvitt, gull og sølv. Vi har rammer i mange farger. Rammene våre finnes i flere ulike modeller og farger og mange av dem passer perfekt både liggende og stående. Hos oss kan du raskt og enkelt få hjelp til å bestille måltilpassede rammer i valgfri størrelse. I vår butikk har vi et stort utvalg rammeprøver slik at du enkelt kan se hva som passer nettopp deg og ditt bilde.


Er du på jakt etter den perfekte rammen for dine portretter? Da er dette riktig kategori for deg. Rask levering og personlig service er våre slagord.


Et stort bilde krever en solid ramme som beskytter samtidig som den fremhever. De ferdige variantene har stilsikre profiler, er laget av tre og går i noen av våre mest populære farger. Liker du rammer som skiller seg ut litt? Da har du kommet helt rett – våre collagerammer finnes i mange forskjellige varianter slik at du skal kunne finne en som passer nettopp deg perfekt. La fantasien fly og lag fine collager av bildene dine ved hjelp av våre flotte rammer.


Bga rammer

Hvis der er en ting, vi har 1 styr på, så er det rammer ! Vi holder styr på tendenser, vi sørger altid for at have klassikere i vores sortiment, vi lytter til jeres ønsker, og vi har et godt udvalg, både når det gælder billige rammer og mere eksklusive varianter. Hos oss i Torshov finner du Oslos største utvalg av rammer og fotoalbum. I butikken har vi også en egen fotolabb og hjelper gjerne til med digital fremkalling og forstørrelser. Dekk opp med rammer – romantisk og rustikt!


Katrin Gran Fotorammer , Inspirasjon En ramme har flere anvendelsesmuligheter enn bare å henge på veggen eller stå på en kommode (hvilket i og for seg ikke er bare bare!) – de kan brukes på flere ulike måter. Staffeli til rammer er både morsomme og praktiske, ettersom de lar deg plassere en ramme der du vil uten at du behøver å lage hull i veggen. Det kan også være slik at den rammen du ønsker å bruke ikke har støtte på baksiden, noe som er vanlig ved større rammer.


Bga rammer

Se alle størrelser - cm. Vår standardramme har en dybde på mm og vår dypere 3D- ramme har en dybde på mm. Her finder du rammer ,. Leveringstid: Ordinær leveringstid er cirka arbeidsdager.


Om du har det travelt kan vi løse det på et par dager. Uanset om du leder efter den perfekte dåbsgave eller en collageramme til feriebillederne, så finder du den hos os. Ofte er man dog bange for at bruge store rammer , og man nøjes i stedet med noget mindre.


Det synes vi på BGA er en fejl! Det er altid en udfordring at finde den rette ramme til et billede.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg