torsdag 2. mars 2017

Preste vitser

En mann med krykker kom en dag inn i kirken. Han stoppet ved døpefonten, dyppet hendene, gned vannet utover beina, og kastet krykkene. En svenske hadde skadet benet, og fikk beskjed av legen om å ikke gå i trapper. Et par uker senere var svensken hos legen igjen. Benet ditt er mye bedre, sa legen, du kan begynne å bruke trappen igjen.


Her finner du et stort utvalg av groviser og grove vitser som får deg til å le. Vi har kun de morsomste vitsene her. Ikke egnet for barn. En sunnmøring hadde meldt seg på en reise til Israel. Der dro han på omvisning sammen med resten av gruppen og de kom til Genesaretssjøen, hvor guiden ville vite hvor mange som ville være med på en båttur for bare kr.


Alle , unntatt sunnmøringen takket ja. Forleden ble jeg invitert til jentekveld med noen gamle venninner. Jeg forsikret mannen min om at det hele skulle foregå i rolige former, og at jeg ville være hjemme senest ved midnatt.


Innlegg om prestevitser skrevet av usaklig. Dagbladet melder i dag at lokalbefolkningen i en sentral russisk region har utført den lokale varianten av The Italian Job (ikke den nye, men den gamle filmen, den med Michael Caine). Er du på utkikk etter korte vitser ? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet en rekke morsomme, korte vitser.


Det ligger en landmine der borte. Pøh, og den tror du jeg går på. Sjekk ut humoristiske bøker hos tanum. Her kan du finne gode vitser som du kanskje ikke har hørt før! En arbeidsledig mann ble tilbudt jobb i en dyrepark.


Gorillaen var dø så de flådde skinnet av den og laget en dress til mannen som skulle være deres nye gorilla. En dag snublet han og ramlet ned i løvegården. Vitser om sjefen er perfekt for julebord og andre anledninger når de ansatte skal fortelle sjefen hvor betydningsfull han eller hun er.


Vi håper du finner vitser du liker. Vitser vi ikke har hørt før oppfordrer vi deg til å laste opp. Linkene i menyen til venstre vil ta deg til de forskjellige kategoriene av vitser. Sjofle vitser er mest for det ældre publikum som kan sidde om smålumre over sjofelhederne. Disse jokes handler hovedsageligt om sex, og er derfor både sjofle og frække.


Vitsedueller er et fenomen som har spredt seg på nett den siste tiden. Målet med duellen er å ikke le mens man forteller hverandre dårlige vitser. Se også:Presten og imamen innser at de har samme problem. I forbindelse med den amerikanske feiringen av farsdagen 18. Norge feires farsdagen andre søndag i november, altså 12.


En av grisene på prestegarden sjøldauda, og ble gravd ned borte i skogbrynet. Noen karer ville holde litt moro med dette. ADVARSEL – MEST FOR VOKSNE. Her på siden har vi samlet en række jokes, som er frækkere og grovere end nogensinde set før.


Vitserne er sjove for unge, men de frække jokes og vitser er mest for det ældre publikum, som kan sidde og smålumre over sjofelhederne. Grove jokes, vitser og vittigheder er samlet på en side for at gøre det bekvemt at læse de sjove indlæg. Hva menn gjerne kan prestere å tenke p. Komiker Halvor Johansson kommer til Rana og lover vitser om nordlendinger: – Dere blir jo aldri enige om sykehus og flyplass.


Oslo (NTB): Biskopene Fredrik Grønningsæter og Per Lønning melder seg ut av Presteforeningen etter at foreningens sentralstyre enstemmig gikk inn for at homofile skal få gifte seg i kirken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg