onsdag 15. mars 2017

Lavkarbo vekttap første uke

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Vekttap første uke Mer enn kg overvekt. Gratulerer med flott vekttap. Er dette vanlig vekttap ved lavkarbo ?

Kun de første par ukene vil du ha så stor vektnedgang. Jeg fatter det ikke, - selv går jeg ned mellom 5-kg pr uke - men de første ukene gikk jeg ned kg - men nå, etter 5-uker har det stabilisert seg på altså 5-kg. Det vil si at vekta beveger seg i rykk og napp. Hvis du veier deg hver dag så vil det være dager hvor vekta går ned mens den andre dager går opp. Mange mister mye vekt de første ukene, men det er for det meste vann de mister da.


Lavkarbo fremmer et sunt vekttap. I starten kan det være tøft for kroppen å venne seg til færre karbohydrater og intensiv trening. Regn derfor med at du går tom tidligere på kvelden enn du er vant til.

Jeg gikk på lavkarbo fra april til juni i fjor. Jeg fulgte det slavisk kun de første dagene, men kiloene fortsatte og rase av. Det skal sies at jeg veide 1kg da. Jeg har spist normalt siden juni og ikke lagt på meg et gram, så jeg fikk nok i gang forbrenninga.


Vet alle er forskjellig men det er jo litt gøy å høre da. Det er ingen sammenheng mellom grad av ketose og vekttap , eller med hvor sulten man er. Man kan godt ha god metthetsfølelse og bra vekttap uten å være i ketose. Så etter første uken sammen hadde.


Han gikk ned kg. Føles greit det, ingen overraskelse for min del. Jeg visste jeg hadde mye vann da jeg startet. Nå skal jeg legge litt mer innsats i vekttap fremover, og ikke bare riktig mat.


Både for han og meg. Vi skal gifte oss til helga faktisk, 10. Den første uka på lavkarbo er alltid hyggelig,. Etter en uke på lavkarbo der jeg har holdt meg under karber om dagen har jeg.


Mange merker at de føler seg bedre allerede etter den første uken, ifølge legen.

De fleste som går over på lavkarbo , går ned en halv til én kilo i uken, frem til kroppen har funnet sin matchvekt. Om du er flink til å få i deg nok fett, vil det også hjelpe på forbrenningen. Allerede de første ukene begynte Ann-Kristin å merke det på vekten. Etter tre måneder hadde hun gått ned syv kilo. Og ytterligere tre kilo etter fem måneder.


Nå kan jeg løpe turer på tre og en halv time, bare med inntak av vann, kokosflak og nøtter. Ettermiddagshvilen trenger jeg ikke lenger. Blodsukkeret er mer stabilt. Vi har noe vi kaller trimpoeng, og vi anbefaler alle å ha minst syv poeng pr.


Ett trimpoeng kan for en person på kilo være minutter rask gange eller minutter sykling (ca. km i timen). I tillegg anbefaler vi 2-styrketreningsøkter som en viktig faktor når du skal ned i vekt. Få suksess med lavkarbo mat Skru gradvis ned for inntaket av karbohydrater og opp for proteiner.


Sjekk tre gode råd til lavkarbo , slik at du oppnår vekttap uten å føle sult eller trøtthet. Første uke av ketolyse, vektnedgang. Hvor mye kan jeg forvente å gå ned i vekt med lavkarbo ? Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende28. Skal starte med lavkarbo , og lurer på hvor mye en ca går ned i uka.


SØsteren min gikk ned kg på mn hun veide da hun begynte. Konklusjon: Legg opp hvert måltid med en proteinkilde og lavkarbo grønnsaker. Steg (Valgfritt) - Tren 3-ganger per uke. Du trenger ikke å trene for å gå ned i vekt med denne planen, men det er anbefalt. Idag er det uker siden jeg boosta meg i gang igjen, og etter boostuken gikk jeg fra 10og ned til 94.


Nesten kg med andre or nøyaktig kg på første uka. Nå har jeg hatt en uke hvor jeg har økt grønnsaker litt igjen, for i boostuka ligger jeg på 7-gram karbohydrater om dagen. Jeg sparte mine karbs til middagene for eks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg