mandag 13. mars 2017

Hundenavn på s

Hvis du har hun lurer du kanskje på hvor vanlig navnet dens er. En av de største informasjonskilder om hunderaser. Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer.


Hundenavn på s

I tillegg finner du hundenavn , artikler i DogLex, oppdrettere, dyrleger, klubber, hundehotell, kurs og skoler, dyrebutikker og mye mer. Norges største Hundeside! Har lest lister på lister på hundenavn på S (gutt), men vil gjern høre hvilke forslag dere har? Her er noen populære norske navn på hunder. Et vanlig norsk jentenavn eller guttenavn kan selvfølgelig også brukes!


Noen kaller opp hunden etter et familiemedlem eller en norsk person de liker. Engelske hundenavn. Kennel Løvegapet er nystartet! Han het det når jeg overtok han, så jeg har liksom ikke giddet å bytte. Ikke et hundenavn jeg ville valgt selv da.


Hundenavn på s

Liker litt spesielle hundenavn , som ikke så mange andre har. Har en nevø på år, som heter det samme som hunden min (bare at han skriver det Theo). Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Er du på utkikk etter et kult hundenavn til tispen?


Da har du kommet til riktig sted. Her finner du en alfabetisk liste med mange kule og fine forslag til navn til hunden. Alfabetisk liste med hundenavn til tispe. Hundenavn til hann-hunden finner du her. Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter.


Hundenavn på s

Her kan du foreslå og se idéer til hundenavn hun basert på kjønn (tispe eller hann). Laget en liten liste over de hundenavnene jeg syntes er fine. Kanskje trenger du litt inspirasjon til navn på din nye valp.


However you like it. Gjentatte postinger av samme innlegg (såkalt spamming), forsøk på avsporing av debatten eller på annen måte ødelegger debatten. Innlegg er ikke skrevet på norsk, svensk, dansk eller engelsk.


Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende. Irsk setter en en nydelig hunderase som har mange gode kvaliteter. Det er en god jakthund (fugl), i tillegg til å være en veldig bra familiehund.


Noen liker å understreke dette særpreget ved valg av hundenavn. Skal finne et hundenavn på C, vet ikke om jeg får tispe eller hannhund riktig ennå, så forslag til begge kjønn tas imot med stor takk. Del dette innlegget.


Hundenavn på s

Alle disse rasene kan du lese om på disse sidene, se oversikten med hundenavn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg