mandag 6. mars 2017

Fru timian fudge

Alltid gode priser! Boozt har 6kvalitetsmerker og enkel retur! Rask levering og dagers returrett. Opptjen BonusCash på over 7brands. Skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering og lave priser.


Autorisert forhandler av kjente merkevarer i hud og hårpleie, sminke og parfyme. Fri frakt over 499kr. Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din!


Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Jeg lagde disse til jul, kokte dem på dagen des, smaken og konsistensen ble kjempegod! Populære hos de som fikk i vertinnegave 1. Siden det ble såpass mange karameller (og det er mye annet godt i julen også) så ble ikke disse spist opp ila romjulen og når jeg smakte på en nå januar hadde de forandret seg i konsistens, nå smuldret de rett og slett i munnen.


Den består av en sjokoladekakebunn med Oreokrem og pynt på toppen. Du kan lage den i en stor bolle, eller som jeg gjør her, servere den i porsjonsglass. Mmmmm fudge er så utrolig godt!


Og det smaker så mye bedre enn de du får kjøpt på butikken. Og så er det så enkelt å lage! Passer også veldig godt nå til jul. Enten å ha dem på bordet til dine gjester, å gi bort som en førjulsgave, vertinnegave etc.


Smelt smøret i en kjele. Tilsett søt kondensert melk, sirup, salt og sukker. Fru Timian lager fiskemiddag for hele familien - Duration:.


Kok opp mens du fortsetter å røre godt hele tiden. Blant de mest populære oppskriftene på Det søte liv før jul er Vepsebol, som er luftige marengskaker med hakkede mandler og sjokolade. Jeg fikk tips om å blande inn lakris i marengsrøren før steking, og det var jammen meg et godt tips!


Man kan bruke både lakrissirup og. Strikking, DIY, oppskrifter, smarte tips. Dette er et innlegg i samarbeid med matbloggeren Marit Røttingsnes Westlie, bak bloggen frutimian. Skjær marsipanpølsen i skiver. Pepperkakefudge, for å være helt nøyaktig.


Selv om jeg nå har mestret fudge én gang, tar jeg på ingen måte lett på det. Det er en hårfin balanse mellom suksess og epic failure, og som med fløtekarameller må du være på plass hele tiden og ikke tro at gryta klarer seg uten deg. See more ideas about Food drink, Food and Norwegian food. Sjokoladekake med kefir er en saftig og veldig myk sjokoladekake i langpanne.


Se også oppskrift på Konfektkake i langpanne, som er en basert på en lignende oppskrift. Oppskriften er til stor langpanne. Denne Pinnen ble oppdaget av Marlene Fjørtoft.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Spøkelser på pinne fra My little kitchen – kan se at disse kan bli populære! Denne gangen har hun laget formkake med HaP.


Fru timian fudge

Bland alle ingredienser. Lagt inn av Klarafina kl. This Pin was discovered by Christine Dumben. Fudge brownies: 2g mørk. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg