torsdag 30. mars 2017

Excel timeliste 2018

Excel timeliste 2018

Bruk denne tilgjengelig malen til å angi arbeidstimer i en arbeidsuke. Spor dine ordinære timer og overtidstimer på daglig basis med denne ukentlige timelisten. Totalt antall timer for uken beregnes basert på tidspunktet angitt for uken. Last heller ned vår gratis timeliste -mal i Excel -format.


Uavhengig av om din bedrift bruker papir eller mobil, så er det viktig med faste rutiner for registrering og behandling av arbeidstimer. Her kommer viktigheten med en timeliste -mal til overflaten. Jeg har laget et enkelt eksempel på hvordan dette kan gjøres.


Timeliste i Excel med mange forskjellige prosenttillegg. Her endres satsene etter tid på døgnet og om det er hverdag eller helg. Kalender med norske helligdager i Excel -format. De er ideelle til bruk som en regnearkskalenderplanlegger. Microsoft Excel Så langt ser mitt oppsett slik ut f. Det finnes ulike typer av timelister for lønn, fakturering , estimering og andre administrative prosjekter.


Excel timeliste 2018

En mal gir en grunnleggende kalenderoppsett du enkelt kan tilpasse for dine behov. En Excel -kalendermal kan ha ett eller flere av disse funksjonene: Tolv måneder i én eller atskilt regneark. Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Først må jeg nesten bare påpeke at du faktisk ikke stiller noen spørsmål i din originale post.


Du forteller oss hva du vil oppnå, vel og bra det, men det er sikkert ikke så mange her som har tid eller interesse av å lage en formel i excel for deg. SmartDok gjør timeregistrering og godkjenning av timelister enkelt! Gjøres enkelt via mobil, PC, nettbrett – hvor som helst, når som helst. Excel opens them faster, so you can crunch formulas with large ranges, filter lots of rows, or copy and paste quicker.


Excel timeliste 2018

I tillegg kan appen brukes uten tilgang til internett, og sier ifra hvis du har glemt å føre timer. Timeregistrering overalt - for alle mobiler og datamaskiner. Det har seg slik at jeg jobber for et bemannigsfirma og timeregistreringen er helt elendig. Jeg har jobbet meg fram til en avtale med arbeidsgiver hvor jeg skal føre timene jeg jobber inn i et excel ark Jeg er egentlig veldig usikker på hva jeg skal legge inn av formler her. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.


If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. I vores Excel kalender, kan du tilføje dine egne begivenheder på en nem og professionel måde. Systemet er veldig enkelt å bruke: Arbeidstakeren bruker en app på telefonen eller logger inn på PC, og registrerer timer direkte. Dette kan hjelpe deg som arbeidsgiver til å holde oversikt over antall timer brukt per prosjekt, samt at de ansatte vil lettere kunne kontrollere og føre sine arbeidstimer.


Excel timeliste 2018

Gratis timeliste og timeregistrering. Vi skal gjøre timereg enklere. Dersom du ønsker å teste programmet før lansering, kan du bli beta-bruker. Dataene du lagrer blir med videre i endelig versjon.


Excel forsterkes av intelligens og lærer mønstrene dine og organiserer dataene dine for å spare deg for tid. Opprett enkelt regneark fra maler eller på egen hån og gjennomfør beregninger med moderne formler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg