mandag 6. mars 2017

Hudsopp

Hudsopp

Hudsopp trives i varme og fuktighet. De finnes i huden og kan noen ganger kan de føre til utslett hos mennesker med sensitiv hud. De fleste som får hvite flekker i huden, for eksempel på armer, mage, bryst, legger og skuldre, har noe som kalles tinea versicolor (også kjent som pityriasis versicolor). Ifølge hudlege Kjetil Guldbakke på Lommelegen. Les også: Sjekk hva som gror på.


Sopp er en vanlig årsak til utslett både i huden og negler, og kan gi langvarige hudplager. Det er viktig å behandle så lenge som forskrevet. Ved utbredt hudsopp hos voksne kan behandlingen bestå av soppdrepende tabletter. Slik behandling er kostbar.


Gjærsopp i huden (kutan candidiasis) Hva er gjærsopp i huden? En hudinfeksjon forårsaket av gjærsoppen Candida albicans. Hvordan får man gjærsopp i huden? Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt.


Underlivssopp i skjeden hos kvinner skyldes ofte Candida albicans, en gjærsopp. Denne typen sopp tilhører en annen biologisk orden enn andre dermatofytter, og opptrer i slimihinner - ikke i huden - og omtales derfor ikke mer i denne saken. Jeg har hudsopp på overkroppen, som viser seg som hvite flekker her og der. Da jeg solte meg i sommer, kom det flere flekker.


Har begynt med canesten behandling etter at jeg fikk påvisst hudsopp hos hudlege. Det jeg lurer på, er om man kan ta sol mens man er under behandling? Sopp i lysken skyldes en infeksjon av huden i lysken og eventuelt på pungen med hudsopp (dermatofytter).


De soppene som forårsaker lyskesopp, er som oftest antropofile. Våre hudleger utreder og behandler både kroniske og akutte hudsykdommer. I oversikten under kan du lese mer om de vanligste hudsykdommene vi behandler. Denne tilstanden kan skyldes forskjellige typer sopp, inkludert dermatofytt- og gjærsoppinfeksjoner. Det finnes derimot mange muligheter til å kurere hudsopp.


Soppinfeksjon i huden er en gruppe av mikroorganismer som forårsaker infeksjoner i huden. Noen sopp, så som gjær, er naturlig til stede i det menneskelige legeme. Hva er årsaken til soppinfeksjon i hud og negler? Dermatofytose skyldes dermatofytter. Fastlegen slo fast at det var pityrosporum ovale og utslettet er pityriasis versicolor.


Jeg har sett på bilder av dette, og det ligner veldig på det som jeg har. Det kan komme både i underlivet hos menn, i skjeden og munnen, men også andre steder på kroppen. Det er en nokså stor hvit flekk midt på ryggen,.


Les: Lær hvordan du kan behandle hudsopp med naturlige ingredienser. Det er kort venteti og henvisning er ikke nødvendig. Dette er et resultat av bortfall av de cellene som produserer fargepigment melanin. Vitiligo er et mer alvorlig problem.


Problemet tilknyttes et svekket immunsystem som angriper og ødelegger en type celler kalt melanocytter. GSK er et globalt, forskningsbasert legemiddelselskap. Målet er å forske frem og utvikle medisiner som hjelper folk til å klare mer, føle seg bedre og leve lenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg