torsdag 13. oktober 2016

Vi som leier på gran canaria

Finn fantastiske tilbud på reiser. Beskyttet av reisegarantifondet. Restplasstilbud på pakkereiser. Alltid gode tilbud. Fantastiske tilbud på storbyferie. Din reise begynner her.

Velkommen til gruppen! LES DETTE FØR DU POSTER: Dette er en gruppe hvor vi deler erfaringer, bilder og videoklipp fra. Hva sier du om å oppleve fire klimasoner på en dag?


Utstyr deg med kart, og du finner lett frem på hele øya, både på kryss og tvers. Her kan du nyte flott sandstreder eller den fantastiske og uberørte naturen du finner inne på øya. Gran Canaria er en øy som ligger like ved vestkysten av Afrika. Utvalget av ferieboliger til utleie er stort og variert.


Ta kontakt med oss i dag, så finner vi en leilighet som passer i både pris og størrelse ett eller annet sted på øya.

Utleier eide verken boligen eller opptrådte på vegne av eierne. Rundt om på øya finnes det mange små idylliske steder. Flyfrakten med Thomas Cook Airlines koster ca 7kroner tur retur, gitt at det er plass på flyet. Veiene er av bra standard så godt som rundt hele øya. Den booket vi enkelt via nett hjemmefra, en uke i forveien.


Finn billig flybillett til Spania - blant tusenvis av restplasser ! Ikke bruk mer penger enn nødvendig! Sammenlign tilbud og bestill. Tilbu anmeldelser, sammenligning. Her kan leietakere komme i kontakt med utleiere på Gran.


Lei en bil (det anbefaler vi på det varmeste), ta en lokal buss eller en båt for å kikke på delfinene ved sørkysten. For mange betyr juleferien ferietur til varmere strøk. Stor guide: Øyhopping på Kanariøyene.


Lær forskjellen på nord- og sørkysten og hva du burde få med deg på de forskjellige stedene. En innslag på matbordet som er typisk for Kanariøyene er et glass med “ron miel”, honningrom, som nesten alltid er inkludert i prisen når du spiser middag på restaurant. Mange setter kursen rett mot sør fra flyplassen, men da går du glipp av en sjarmerende liten storby som til forveksling minner om Barcelona og lignende spanske byer.


Tusen takk for hjelpen.

Pass på å legge besøket dit hit en torsdagskveld. Er man flere i reisefølget, kan det ende opp med å bli billigere enn å kjøre buss. Prisene er regulert og kontrollert, men for sikkerhets skyld skal det finnes en prisliste i taxien med cirkapriser for de vanligste strekningene.


Bestiller du i tillegg fly og hotell fra samme reiseselskap, er du i tillegg beskyttet under pakkereiseloven - i likhet med når du bestiller en pakkereise fra et.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg