tirsdag 25. oktober 2016

Prosjektleder lønn

Det er vanlig at du har utdanning fra den bransjen du jobber i som prosjektleder. Det vil si at dersom du har utdanning innen IT, vil du med de rette egenskapene kunne jobbe som prosjektleder i IT-bransjen. Tall fra SSB viser at lønn for en prosjektleder var 777. Det er en tydelig forskjell () i lønn mellom kvinner og menn som jobber som prosjektleder.


Menn tjener i snitt 844.

Kvinner tjener i snitt prosent mindre enn menn Når norske menn har tjent 1kroner, har kvinner i snitt fått kroner og øre. NITO lager Norges mest utfyllende lønnsstatistikk for ingeniører og teknologer. Sjekk hva ingeniører tjener i NITOs lønnskalkulator! Du kan sammenligne gjennomsnittslønn med ingeniører med annen ansiennitet og alder, avtaleområde og region. Les også: Tre trinn til høyere lønn.


Stillinger som gir mest i lønn. Ser man ut i fra hvilke stillinger som bringer inn mest lønn er det overraskende nok ikke daglig leder eller administrerende direktør som tjener best. Undersøkelsen viser at operativ leder har den høyeste lønnen ut i fra stillingsfordelingen.

Statistikken omfatter avtalt lønn , uregelmessige tillegg og bonuser, men ikke overtidsgodtgjørelse. Oversikt over gjennomsnittslønnen for over 3yrker finner du på FriFagbevegelse. Har du års erfaring som prosjektleder synes jeg du underbyr deg selv på 500. Jeg jobber innen oljebransjen, og i firmaet jeg jobber i starter helt ferske prosjektledere på minimum 450. Lavere lønn blant innvandrere Publisert 16.


Innvandrere hadde en månedslønn som i gjennomsnitt utgjorde prosent av lønna for ikke-innvandrere. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Vi har en prosjektleder som har krevd overtidsgodtgjørelse, og lurer på om dette er noe han har krav på. I hans arbeidsavtale står det at lønnen inkluderer overtid. Lønn , alle ansatte.


Da kan han vel ikke ha krav på overtidsbetaling? Han har ikke en ledende stilling. Det er særdeles gode forbindelser til inn- og utland via fly, tog, buss og båt. Kommunen har flott natur.


Sandefjord ligger sentralt i Vestfold og kun en times tid fra Oslo. Konkurransedyktig lønn og bonusordning. Meget gode pensjons- og forsikringsordninger.

Fri mobil og kantine, firmahytteordning og årlige sosiale arrangement. Du må ha førerkort og disponere egen bil, men vil motta fast bilgodtgjørelse i tillegg til kjøregodtgjørelse. Vi oppfordrer både menn. Prosjektleder har det daglige arbeidslederansvaret for ansatte på prosjektet. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.


Både som jobbsøker og som ung i et nytt firma, vil det dukke opp spørsmål om du har riktig lønn eller ikke. Etter noen år som prosjektleder er det virkelig tøft å gå tilbake. At jeg synes jobben som prosjektleder er kjedelig sammenlignet med å programmere farger kanskje svaret. Se lønnsstatistikk fra Tekna, en fagforening for sivilingeniører og deg med naturvitenskaplig mastergrad. Snuser litt på ei stilling som prosjektleder i kommunen.


Har relevant utdannelse og ansiennitet i kommunen, men ikke ledererfaring. Noen som vet hva lønna ligger på i slike stillinger?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg