mandag 17. oktober 2016

Skostørrelse tabell

Sjekk tabellen for å finne skostørrelsen basert på din fotlengde i cm. Ta utgangspunkt i den lengste foten. Dele Skostørrelser.


Sko er et lavt fottøy med såle av et fast materiale og et lettere overstykke som omslutter det meste av foten. Til forskjell fra tøfler og enkle sandaler blir sko vanligvis festet med snøring, remmer eller spenner.

Oversettelse mangler - Norsk. Her kan du foreslå oversettelser eller rettelser for ditt eget språk. En administrator vil bli varslet og avgjør om endringene skal publiseres eller ikke. Tabell for skostørrelse og ca lengde på fot (sokker) Bruk f. Legg opp masker fordelt på strømpepinner (masker på hver).


Lurer du på hva skostørrrelsen din tilsvarer i engelsk eller amerikansk størrelse? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden finner du en oversikt både over størrelser for barn, voksne eller babyer.

Nedenstående skjema er veiledende for hvilken skostørrelse , inkl. Vær oppmerksom på at det kan være forskjell på størrelsene fra merke til merke. Vi anbefaler derfor alltid at barnet er med når man skal kjøpe barnesko slik at vi kan gi gode råd og finne den riktige størrelsen.


Når du køber sko, er det ikke kun et spørgsmål om stil - man skal også kende sin størrelse! De skal ikke være for store, de må helst ikke klemme, og i det hele taget er det yderst vigtigt, at du føler dig tilpas i dine sko. Du kender sikkert allerede din skostørrelse efter europæisk standard. Her går skostørrelser typisk fra omkring størrelse til størrelse 48.


Køber du sko uden for Europa, er det imidlertid nødvendigt at kende andre skostørrelser. Vi har dessverre ikke noen ferdige tabeller med disse sammenhengene, men vi kan jo fortelle deg at TX Pro i mondo 2og har sålelengden 3m). Dette er en fin tabell til å bruke når du strikker sokker. Nederst står lengden på ferdig sokk i hver str Blir teksten veldig uleselig. Det å finne riktig skostørrelse er egentlig ganske enkelt: Det er lengden fra helen og frem til den lengste tåen som indikerer hvilken størrelse du bør velge.


For å gjøre det enda enklere har vi laget en guide som viser hvordan du gjør dette på en enkel og rask måte. Størrelser klær (sko, bukse, skjorte, bra) Søk etter Land. We propose a clothing size and shoe size converter.


Take your measurements according to the. Er det noen som har en tabell eller vet sånn omtrent hvilken skostørrelse de forskjellige alderene tilsvarer?

Eventuelt, hvor mange cm. Jenta vår er måneder og har fått et par støvletter i gave i str. Disse er mer enn store nok nå, men hvor lenge vil de passe?


Man blir noen ganger satt på prøve når man skal omregne mellom forskjellige skostørrelse standarder. Følgende tabell er til hjelp. Stikkord: skostørrelsetabell , konvertering, konvertere, International Shoe Size Conversion Charts, Internationalization (I18n), Localization (L10n), Standards, and Amusements Har du sko for alle forhold?


Omregning av skostørrelse. En skostørrelse er en indikasjon på hvordan en sko skal passe på en person. Det finnes mange forskjellige systemer som brukes rundtom i verden, men oftest måles lengden på foten (i millimeter, centimeter eller tommer) som deretter konverteres til et nytt tall. Last ned og skriv ut vår Skoguide for å finne din skostørrelse ! Fins det en tabell som beskriver hva f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg