torsdag 6. oktober 2016

Enkel lasagne

Hjemmelaget lasagne er en sikker vinner på middagsbordet både til hverdag og når du får gjester. Lag lasagne fra bunnen av. Her er en klassisk oppskrift. Det tar litt ti men det er det absolutt verdt.


Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Enkel lasagne oppskrift med kalorier, allergener og pris. Lag en enkel variant av den italiensk favorittretten Lasagne. Litt raskere å lage, men garantert god på smak.


Det jukses selvsagt i denne oppskriften for å kutte ned på tiden. Innimellom må det kuttes hjørner. Slik kan du også servere lasagne midt i uka. Og det må vi unne oss.

Lasagne er alltid populært og pastaskruene gjør denne varianaten ekstra enkel å spise med én hån siden den ikke trenger å deles opp. Dette er jo gull for alle små barn og kanskje spesielt for foreldrene som slipper å skjære opp og heller kan nyte sin egen mat – mens den fortsatt er varm! Lättlagad lasagne med smaker av basilika och cayennepeppar, mums!


Här hittar du ett enkelt och gott recept på lasagne. Det er veldig enkelt å lage lasagne fra bunnen selv, og du bruker ikke mange ekstra minutter sammenlignet med å lage den fra halvferdige posepakker du kjøper i butikken. Den hjemmelagde smaker dessuten mye bedre, og da er det du og ikke fabrikkanten som har kontroll på hva middagen din inneholder. Det er så utrolig godt, og vi har laget den fra bunnen av de siste årene.


Men jeg har aldri laget den med ostesaus så det bestemte jeg meg for å teste ut. Handlet inn varer, kom meg hjem, pakket ut og fant ut at jeg måtte ut et par ærend – søren! Brun kjøttdeig i en varm panne.


Tilsett pastasausen sammen med tomatpure, og la den trekke i noen minutter. Ha i matfløte og kok litt til før du trekker pannen av platen og blander inn det. Stek kjøttdeig og løk i olje på middels varme i minutter. Krydre med spisskummen og salt. Fremgangsmåte Still stekeovnen på 2gr varme.


Plukk alt kjøttet av kyllingen og del det i jevne strimler.

Rømme og maisenna i en kjele. La sausen få koke opp under omrøring. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca.


Värm ugnen till 2grader. Skala och hacka löken. Fräs färsen och löken i margarin. Alt du trenger å gjøre, er å dra innom din nærmeste MENY-butikk, ta med deg enten en stor eller liten form med lasagne , og varme den i mikroen eller ovnen når du kommer hjem.


Da koker du bort melsmaken. Hell gjerne all den kalde melken oppi på en gang, skru opp varmen og rør som pokker. Slå ned varmen når det begynner å boble, fortsett å røre noen minutter. Salt og hvit pepper, evt muskatnøtt.


Funker helt fint, enklere enn å stå og ta i litt og litt melk. Lettvint lasagne I denne oppskriften finner du ikke pastaplater, men vanlige pastaskruer eller pastarør. Da er det mye lettere å lage fordi man ikke må passe på at pastaen er ferdig. En klassisk och god lasagne med krämig ostsås.


Det är enkelt men tar lite tid att göra men så blir det gott också! Den goda köttfärssåsen varvas med lasagneplattor och ostsås i en ugnsform. Sedan toppar man med riven ost och gräddar i ugnen.


Det här receptet har jag gjort massor av gånger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg