onsdag 5. oktober 2016

Forkjølelse trening

Nettbutikk med fri frakt over 400. Klær, utstyr, tilskudd og tilbehør. Vi har gratis frakt over kr. Levering over hele landet. Ny kolleksjon fra Reebok er ute nå.


Forkjølelse trening

Kjøp Reebok og Reebok Crossfit her! Opptil rabatt på treningsklær. Hundrevis av varer med gode tilbud. Vi Apotek er opptatt av du som kunde skal få gode råd og riktige produkter.


Vår kunnskap - din trygghet. Se mer og kjøp her! Det er viktig å fortsette å trene når man blir eldre. Hva slags type trening er mest gunstig for de ulike aldersgruppene?


Alle varer på lager! Men man bør unngå intensiv trening opptil 2-dager etter at symptomene er borte. Dersom det er signaler eller symptomer på influensa, slik som feber, ekstrem trøtthet, muskelsmerter og hovne lymfekjertler bør du stå over intensiv trening i minst to uker. Kronisk syke må følge legens anbefalinger. Når du er frisk og uthvilt henter kroppen seg godt inn igjen etter en økt, og kroppens reaksjon på gjentatt treningsstress gir en treningsrespons over tid.


Men lett trening som ikke er anstrengende ser ikke ut til å bety noe for sykdomsforløpet, sier han, og presiserer: - Når man ikke er frisk, skal man lytte til kroppen. Blir du uvanlig sliten av treninga, er det et tegn på at du må ta det roligere. Du går og legger deg på kvelden med tankene innstilt på morgendagens trening.


Forkjølelse trening

Les mer om forkjølelse. Du våkner på morgenen med piggtråder i halsen og et tungt hode. Flere og flere velger å bli i senga når de kjenner at infeksjonen er på innmarsj.


Hva skal du egentlig gjøre med treningen når du føler deg dårlig? Har man en forkjølelse med feber skal man ikke trene. Sitter forkjølelsen over snippen (øvre luftveier), og ikke gir feber, kan man trene, men helst med litt lettere og kortere økter enn vanlig inntil forkjølelsen er på retur. Kan man trene ved forkjølelse ? Her kan du lese om hvordan forholde seg til trening og sykdom og noen enkle retningslinjer for hvordan forebygge sykdom.


Forkjølelse er en virusinfeksjon i slimhinne i nese og hals. Ifølge treningsekspert og fysioterapeut, Jill Jahrmann ved Synergi Helse, blir formen raskt redusert uten trening. Hvis du har en forkjølelse , men ingen feber, er lett trening fint.


Ny forskning viser at du kan legge like mye arbeid i en treningsøkt når du har en forkjølelse som når du er frisk. Forskerne fant lungekapasitet av infiserte studentene var den samme som for de studentene som ikke var syke. Føler du deg i bedre form mot slutten av forkjølelsen er det greit å trene, men dropp dette når sykdommen er på sitt verste oppfordrer hun. Hard trening etter forkjølelse. Lær mer om hvordan du skal gjenoppta trening med moderat til hard intensitet etter forkjølelse.


Forkjølelse trening

Når du endelig er frisk igjen etter en forkjølelse vil du ofte føle deg pigg og motivert for å ta opp igjen trening med full styrke. Slik gjør du: Hvis du allikevel rammes av forkjølelse , skal du droppe treningen et par dager eller drive restitusjonstrening med lavere puls. Trening med hard intensitet etter forkjølelse.


Derfor virker det: Kroppen er ikke laget for hard trening når du er forkjølet. Ulike virus kan forårsake øvre luftveisinfeksjon, men oftest er det et såkalt rhinovirus. Blant de enkelte virus som kan forårsake forkjølelse , finnes det flere hundre undertyper. Det store mangfoldet gjør at forkjølelse kan oppstå gjennom hele livet. Svette ut forkjølelse.


Du kan ikke svette ut en forkjølelse. Samme hvor restituerende treningsøkta føles, er det ingen forskning som tyder på at trening hjelper til med å bli kvitt forkjølelsen. Hodepine er vanlig ved influensa og mindre vanlig ved forkjølelse.


Alvorlige komplikasjoner kan derimot oppstå ved influensa. Ved forkjølelse er det vanligere å være snørrete, tett i nesen, eller sår i halsen. I tillegg til symptomene nevnt over kan man få tett og rennende nese ved forkjølelse.


En forkjølelse er gjerne relativt ufarlig, er vanligvis noe man går og brygger på i lengre tid og går over av seg selv i løpet av en uke eller to. Vent en ekstra dag etter en kraftig forkjølelse selv om du kjenner deg helt OK,. Hosten kan imidlertid vare i tre uker eller mer. Det er som oftest ikke nødvendig å oppsøke lege ved forkjølelse , men det anbefales hvis du ikke er bedre etter to uker eller ved svært redusert almenntilstand.


Dette gjelder spesielt de aller yngste og eldste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg